Karadenizin sanat şehri Ordu’nun Akkuş ilçesinden olan televizyon dünyasının sevilen sunucu ve şarkıcısı Özlem Demir Kuş anne heyecanını yeniden yaşamak için ara verdiği Özlemce tv show programına dönemin popüler ulusal müzik kanalı GALA TV ile yeniden merhaba dedi.

Sevilen sunucu ve şarkıcı Özlem Demir Kuş, Gala TV de Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşurken yayın saati ve gün değişikliği sonrası Pazar akşamları 19.30 sanatseverlerin karşısına çıkmaya başladı. Her hafta programında Ordu ilinin ilçe ve mahalle derneklerinden birini ağırlayan şarkıcı – sunucu Özlem Demir Kuş dün akşam Ordu ili Akkuş İlçesi Çavdarlı Mahallesi Derneğini misafir etti.

Çavdarlı Mahallesi Derneği Başkanı Çetin Bal Yönetimiyle Birlikte Akkuş Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalle sakini 250 kişi stüdyoda yerini alarak destek oldu.

Nur Bakan ile birlikte Mavi Karadeniz Televizyonunda program hazırlayıp ses sanatçısı Metin ÇAY konuk oldu. Partneri Metin Çay’ı program yalnız bırakmayan sunucu Nur Bakan manevi destek oldu.

Ordu ili Akkuş ilçesi dernekleri federasyonu başkanı ve üye dernek başkanları da kamera arkasında Çavdarlı Derneği başkan ve yönetimiyle Akkuş’un tek kadın sunucusu şarkıcısı Özlem Demir Kuş’u yalnız bırakmadılar. Başkanlar hep destek tam destek dediler ve bu yaz pikniklerimizi kendi kızımız Özlem Demir sunacak dediler.

Sevilen sunucu ve şarkıcı Özlem Demir Kuş’un televizyonculuğa ilk başladığı günlerden itibaren uzun dönem basın danışmalığını yapan gazeteci Eyüp Kadir Kılcı sürpriz yaparak stüdyoya geldi. Özlemce programı yapımcı sunucu ve şarkıcı Özlem Demir Kuş’a destek oldu.

Ordu ili Akkuş ilçesi Çavdarlı mahallesinin İstanbul da yaşayan sakinleri program sonrası sevilen sunucuları Özlem Demir Kuş ile birlikte fotoğraf çektirme yarışına girdiler.

Program sonrası sevilen sunucu kadınlar ile ayrı erkekler ile ve topluca hatıra fotoğrafı için objektiflere gülümsedi.