Kahramanmaraş ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer? Kahramanmaraş ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Medikal Estetik Hekim Alp Mamak'ın, 10 yıl süren çalışmaları sonucunda yarattığı ve sürdürülebilir güzelliği elde etmek isteyenlere armağan ettiği Crema Dea The Mythical Cream, Türkiye’de ve Avrupa’da satışa sunuldu. Krem satışa çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor.

Ünlü sanatçı Reyhan Karaca, Crema Dea The Mythical Cream'in etkilerinden çok memnun kaldığını belirterek şöyle diyor: "Yıllardır kendimi güvenle teslim ettiğim Alp Mamak, yeni yoğun etkili bir nemlendirici üretti. Gözümün gördüğünden, cildimin hissettiğine anında ve sürdürülebilir sonuçları ile göz çevresinden dekolteye Crema Dea’dan kullandığım ilk günden beri çok memnunum ve cildim ışıl ışıl."

Sürdürülebilir güzellik için yaratıldı...

Crema Dea’nın güzellik sektöründe bütünüyle bir oyun değiştirici olduğunu vurgulayan Medikal Estetik Hekim Alp Mamak, Crema Dea'nın yaratım süreci hakkında şu bilgileri veriyor: “Kadim medeniyetlerin güzellik sırlarının izlerini sürdüm. Cildin beslenmesini ve yenilenmesini desteklemek için C vitamini; çevresel faktörlerin oluşturduğu olumsuz etkileri azaltmak için antik güzelliğin sihirli bitkisi imperatoria’yı ve cildi ihtiyacı olan suyla bolca nemlendirmek, esnekliğini korumasına yardımcı olmak için Hyalüronik asiti kullanmaya karar verdim. Ortaya çıkan ürünün yıllar süren Ar-Ge sürecinde yoğun nemlendirme etkisiyle göz çevresinde, hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde, siyah nokta ve sivilce gibi etkilere neden olmaksızın güvenle kullanılacağını defalarca gördüm. Crema Dea’yı Avrupa’da bağımsız laboratuvarlarda testlerden geçirdim ve bu noktada, global standartlarda ve İtalya’da ürettiğimiz markamızı dünyayla paylaşmaya karar verdim.”

Editör: TE Bilişim