Bolca aksiyonun yaşandığı Askeri Üs bölgesi, Erangel haritasındaki Sosnovka adasında bulunuyor. Haritanın en uç noktası olan Sosnovko Military Base'in devamlı olarak mavi alanın dışında kaldığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte loot açısından sahip olduğu zenginlik ve hemen hemen bütün uçakların askerin üssün üzerinden geçmesiyle oyuncular bu bölgede devamlı olarak aksiyon yaşamakta.

Erangel haritasını oynarken, oyunun hemen başında bu bölgeye inmeniz mümkün. Ancak çoğu oyuncu bu düşünceyle yaklaştığı için askeri üsse ilk inenlerden biri olmayı başarmanız, size avantaj sağlayacaktır. Military'e iner inmez hızlıca lootlandıktan sonra avantajınızı hızlı bir şekilde kullanmakta fayda var.

MILITARY BASE'DE AVANTAJ ÇOK ÖNEMLİ!

Erangel haritasında hızlıca bir aksiyon yaşamak isteyen oyuncular genellikle School, Novorepnoye, Prison ve Military Base gibi bölgeleri tercih ediyor.

Military yani askeri üsse hızlıca iniş yapmanızın size avantaj sağlayacaktır. Uçaktan atlamadan önce Military'de bir konum seçtikten sonra hızlıca atlayıp, en yüksek hız olan 234 KM hıza kavuşunca paraşütü açmanız durumunda avantaj sağlayabilirsiniz. En avantajlı konum ise binaların çatıları olacaktır.

Binaların bulunduğu bölge ise"C" olarak adlandırılıyor. Çünkü 3 binadan oluşan bu kısım C harfine benziyor. Military'de en avantajlı olan yerlerin binaların çatısını olduğunu söylemiştik. En fazla silah C'de bulunduğu gibi doğru konum almadan inen oyuncular, sizin için kolay lokmaya dönüşecektir. Binaların içindeyse Zırh, Kask ve Sağlık Eşyası fazlasıyla mevcut.

Military'deki en yüksek konum olarak göze çarpan Elektrik, gerçek hayatta Çernobil'de yer alıyor. Elektrik'te merdivenler sayesinde fazlasıyla saklanma alanı bulabildiğiniz gibi yükseklik avantajı ile C'ye karşı savunma elde edebiliyorsunuz.

Radar Kulesi, küçük gibi görünse bile eşya zenginliği açısından fazlasıyla geniş durumda. Bu konumun en avantajlı yanı ise kolay kontrol edilebilir olması diyebiliriz. Military'e en hızlı inenlerden biri olarak loot yaparken rahat edersiniz.