Paramanya, yeni güncellemesiyle etkinlik ve ödülleri oyuna ekleyerek oyuncuların güçlü karakterler kazanmasını sağlıyor. Sevgililer Günü’ne özel 4 Aksesuar’ı birden etkinliğe açarak oyuncuların S+ Aksesuar kazanmalarını kolaylaştırıyor. Oyuncuların tek yapması gereken A Etkinlik Kartı I/II/III/IV kartlarını toplayarak aşağıdaki 4 Aksesuar kartı ile takas etmek.

S Ultra Elektronik Tramplen

S+ Kalpli Teknolojik Plan

S+ Kalpli Ninja Kaskı

S+ Kalpli Kraliyet Planı

Etkinlik süresi boyunca elde edilen kartlar için ayrıca 300’er adet Elmas da kazanılacak. Etkinlik Süresi 5 Şubat’ta başlayıp 4 Mart 10:59’a kadar devam edecek.

Yeni güncellemeyle oyuna ödüller eklenecek

5 – 19 Şubat tarihleri arasında Sıralı Zafer, Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular için bu güncellemeyle birlikte yeni bir ödül eklendi. Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu kazanan tüm oyuncular 5’li Aksesuar Çekilişi elde ederken, Sıralı Zafer ile oyun kazanan oyuncular S+ Popüler Kart Paketi kazanacak. 19 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında etkinlikler tekrar aktif olacak.

Farklı Zafer durumlarıyla oyunu kazanan oyunculara verilecek ödüllerin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 3 kereden 70 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Kart Paketi

5 Oyun/Oyna: 5 Elmas

10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp

30 Oyun/Oyna: S+ S+ Kara Karakter Kartı Paketi

50 Oyun/Oyna: S+ S Popüler Aksesuar Çekilişi

70 Oyun/Oyna: S+ Kalpli Baloncuk Robotu

Haritada Gizli Altın Etkinliğinin tadını çıkarmak isteyen oyuncular da 5 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında her Çarşamba 22:30 – 00:30 saatleri arasında Gizli Altın Etkinliğini bekleyecek. Ayrıca bu güncellemeyle Gizli Elmas ve Gizli Altın-Elmas Etkinliği de açılacak. Gizli Elmas Etkinliği, sadece 14 Şubat günü 22:30 – 00:30’da, Gizli Altın-Elmas Etkinliği ise 13-20-27 Şubat tarihlerinde saat 22:30 – 00:30’da haritada oyuncular için hazır olacak.

Uzay Seyahati açılıyor

Oyuncuların sevdiği etkinliklerden olan Uzay Seyahati bu güncelleme ile açılıyor. Uzay Seyahati modunda oyuncular haritadan diledikleri gezegeni seçip ilerleyebilecek ve büyük ödülü almak için tüm gezegenleri keşfetmeye çalışacak. Yeterince şanslı olmayan oyuncular ise güçlenmelerine yardımcı olacak teselli ödüllerinden yararlanabilecek.

Sevgililer Günü’ne özel giriş etkinliği

Oyuncularını Elmas ve Altınsız bırakmak istemeyen Paramanya, 5 Şubat – 4 Mart tarihlerinde oyuna giren herkese giriş ödülü olarak da 1 adet Elmas Küp veriyor.

8 – 15 Şubat tarihleri arasında oyuna giren oyuncular Altın Küp ödülünün de sahibi oluyor.

Ayrıca, 14 Şubat tarihinde oyuna giren tüm oyuncular 300 Elmas’ı giriş ödülü olarak alacak. Paramanya Dükkan’ındaki birçok Elmas Paketlerinde de Sevgililer Günü güncellemesine özel hediyeler oyuncuları bekliyor.