Karadeniz müziğinin ustalarından Sait Uçar ve Özkan Pekin başta olmak üzere birçok tanınmış simanın menajerliğini yapan aslen Kahramanmaraş Elbistan doğumlu Naz Özcan toplumda kadını öldüren sevgi şiddetine dikkat çekmek için 3 dilde Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak HOP DEDİK dedi.

Naz Özcan “ 15 yıldır Karadeniz müziğinin önde gelen isimlerinin menajerliğini yapıyorum. Kendimde yaşadığım ve toplumumuzda kadınlarımızın da birçoğunun yaşadığı psikolojik şiddeti, yalan dolan aşkların, öldüren sevgilerin ve şiddetlerin sonrası HOP DEDİK şarkısını yazdım. Kâğıt ve kalemi daha doğrusu yazmayı severim lakin hiç okumamıştım. Sanatçı Sait Uçar, ailem yapabilirsin dediklerinde cesaret ettim. Camianın en güzel isimleriyle stüdyoya girdim. Yapımcılığını Mesut Uçar, aranjörlüğü Ömer Uçar, dijital platformlarda yayın dağıtımını Toylan Kaya üstlenirken Nihat ve Talha Özer sponsorluk, Seda Yıldırım stil danışmanlığı verirken hemşehrim Eyüp Kadir Kılcı da basın desteği verdi.

Mekân Fakirhane de çekilen klipte Naz Özcan’a genç sanatçı Emin Aydın rol arkadaşı oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'den hasarlı binalarda "güçlendirme" için ruhsat uyarısı: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'den hasarlı binalarda "güçlendirme" için ruhsat uyarısı:

“Toplum olarak öldüren ve aldatan çok eşliliğe hop dedik demeye devam edeceğiz”

14 Şubatta tüm dijital platformlarda “Kadına Öldüren Sevgi Şiddeti”ne dikkat çekebilmek için 3 Dilde HOP DEDİK şarkımızı müzikseverlerle buluşturacağız, dedi.

Sanatçı TV kanalında yayınlanan “Naz Özcan’la Akustik Hayatlar” programına HOP DEDİK çalışması dolayısıyla programına ara verdi.

Editör: TE Bilişim