İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) eğitim programlarını desteklemeye devam ediyor. Multinet Up verdiği destekle vakfın eğitimlerinin yaygınlaşmasına, çocuklar ve aileleri için umut dolu bir geleceğin inşasına katkı sağlıyor.

Multinet Up açıklamasına göre, yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde sürdürülebilirlik ilkesini gözetiyor.

Şirket, 2016 yılından bu yana AÇEV’e verdiği desteği sürdürüyor. Multinet Up 2017 yılında AÇEV’in "eğitimde fırsat eşitliği" ilkesiyle ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklar, anne babalar ve genç kadınlara yönelik olarak uyguladığı eğitim programlarına destek verdi. Bu yolla, çocukların okul öncesi eğitimden faydalanmasına, annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgi edinmesine, babaların "ilgili baba" olmasına, genç kadınların hayatla buluşmasına ve hayallerine bir adım daha yaklaşmasına imkan sağladı.

Multinet Up 2016 yılında da AÇEV’in Kınık ilçesine bağlı Poyracık köyündeki Aile ve Çocuk Yaşam Merkezleri’nde okul öncesi eğitim alamamış çocukları ilköğretime hazırlamak ve annelerine çocuklarının gelişimleri konusunda beceriler kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği eğitimlere destek olmuştu.