Çoğunlukla evde vakit geçirecek çocukların, ekran başında ve evde geçirecekleri zamanı verimli geçirmeleri tüm ebeveynlerin arzusu. Algılarımızın farklı çalışmaya başladığı, online çözümlerin ve alternatif ihtiyaçlarının tavan yaptığı zamanlardayız. Masterpiece Maslak’ta çocuklara özel zengin atölye içerikleri sunan Masterpiece Junior, Covid-19 döneminde ise atölyelerini çocuklarla “online” bir platformda buluşturuyor. Sanat ve kişisel gelişim kapsamında çocuklar için pek çok atölyenin yer aldığı Masterpiece Junior’da, sanat tarihi, felsefe, sanat konservasyonu, moda, karakalem, resim, heykel, tasarım, aikido, yoga, çikolata yapımı, astroloji gibi birçok farklı içerikle sıkmadan bilgilendiren ve eğlendiren atölyeler yer alıyor.

Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin  hak sahipliği başvurusu onaylandı Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı

Masterpiece Junior atölyelerinde çocuklar, hayal etmeyi öğrenecek, hayallerini fikirlere dönüştürebilecek, dikkat sürelerini uzatabilecek, genel kültürleri gelişecek, yeni alanları deneyimleyecek ve en önemlisi ilgi alanlarını keşfetmek için üniversiteyi bitirmeyi beklemeyecekler. Her daim yeni atölye içerikleriyle dinamik bir yapıya sahip Masterpiece Junior ile çocuklar, bu yazı dolu dolu geçirecekler.

Atölyelerin detaylarını incelemek ve satın almak için masterpiecejunior.com web sitesini, ayrıca Instagram üstünden @stmasterpiecejr hesabını takip edebilirsiniz.

Masterpiece Junior hakkında:
Studio Masterpiece, 2014 yılından beri, "Sanat, Müzik, Keyif" mottosu ile her ay binlerce insanla sanatın her alanında buluşuyor, kurumsal ve kişiye özel davetlere ev sahipliği yapıyor. Türkiye çapında 8 şube ile resimden heykele, heykelden ebruya sanatla iç içe deneyimler sunan Masterpiece, şimdi de sanatın bebeklikten itibaren çocukların hayatının bir parçası olması için kolları sıvadı ve “Masterpiece Junior” doğdu. Burada sanat ve kişisel gelişim ile ilgili çocuklar için pek çok atölye bulacaksınız. Çocuklar karakalem öğrenecekler ki büyürken hayallerindeki fikirleri gerçeğe dönüştürebilsinler. Heykel yapacaklar ki dikkat süreleri uzasın, motor becerileri gelişsin. Resim yapacaklar, konservasyon deneyimleyecekler, dikiş dikecekler, tasarım yapacaklar, ev dekore edecekler. İlgi alanlarını bulmak için üniversiteyi bitirmeyi beklemeyecek, bu alanlarla çocuklukta tanışacaklar. Masterpiece Junior olarak amacımız, çocukları eğlendirirken geliştirmek…

Editör: TE Bilişim