Düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra bağış ve yardım konserlerinde de sahneye çıkan Hakan Ergün, unutulmayan eserleri cover yaparak genç nesile aktarmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi

Geçtiğimiz aylarda Barış Manço'nun 'Ahmet Bey'in Ceketi' adlı şarkısını coverlayarak klip çeken Hakan Ergün, şimdi ise İlhan Şeşen'e ait Ne İstesem Oluyor adlı şarkı için stüdyo çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar İlhan Şeşen'in 'Gibi Gibiyim', Cem Karaca'nın 'Sevda Kuşun Kanadında', Barış Manço'nun 'Ahmet Bey'in Ceketi' adlı şarkılara cover yaparak müzikseverlerle buluşturan müzik adamı; "Haddimi aşmayarak unutulmaz şarkıları yeniden cover yapıyor ve genç nesile aktarmaya devam ediyorum. Olumlu geri dönüşler aldığım için doğru yolda olduğuma eminim. Yakın bir zamanda yine İlhan Şeşen'e Ne İstesem Oluyor adlı şarkıyla müzikseverlerle buluşacağım için oldukça heyecanlıyım. Umarım yeni coverlayacağım bu şarkı da çok sevilir ve olumlu geri dönüşler alırım." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim