Sokakta, ‘’Hmm bayağı ilginç’’ diye bir şeyler gördüğümüzde söyleniyoruz ama ilginç olmanın verdiği güzel histen de vazgeçemiyoruz. Normalin dışında, genellemenin ötesinde, sıra dışı ve farklı olgular veya ürünler çoğu zaman dikkatimizi çekiyor. Çünkü ilginç şeylerle gelen özel olma hissini seviyoruz. Sınıfta yılbaşı çekilişi yapıldığında herkes birbirine kalem defter hediye ederken bir kişi, farklı ve daha ilgi çekici olacağını düşündüğünden dolayı su matarası alabilir. Bu matara o ilkokul ortamındaki ilginç hediye örneği olur. Peki biz yetişkinler için ilginç olan hediye ne olabilir? Kırmızı yerine sarı güller mi? Ya da siyah renkte üzerinde sert sözler yazan tişört mü? Açıkçası ilginçlik bu kadar kısa sınırlarla çevrili değil. Size gerçek anlamda ilginç bir hediye tarzından bahsedeceğiz. Rengarenk hediye kutularına konulan, onlarca farklı macera; bodo.com, deneyim hediyeleri. Evet hediye paketlerinde çıkmasına alışkın olduğunuz gömlek, saat, ayakkabı yok; yamaç paraşütü, yunuslarla yüzme gibi daha önce hiç yaşamadığınız heyecanlar sunan ilginç doğum günü hediyeleri deneyimler var.

Erkeğe ilginç doğum günü hediyeleri

Sıra dışı hediyelerle farkınızı yansıtın! ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’: Belirlenen süre içerisinde ipuçları ve şifreleri çözerek oyunu tamamladığınız takdirde, bu korkunç yerden kurtulmanız mümkün. ‘’Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi’’: Burada katılımcının sahip olduğu bilgi ve becerilere göre verilecek eğitim belirlenir. Sonrasında sportif aracın doğru kullanımı ve ekstrem sürüş teknikleri hakkında sınıfta ve pistte ders verilir. ‘’Asya Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’: Derin bağ doku masajının verdiği benzersiz yenilenmeyi bir hediye paketine sarıp, verebileceğiniz kimin aklına gelirdi ki? ‘’Heykel Atölyesi’’: Belki de ilk kez deneyeceğiniz ve yeteneğinizi böylece keşfedeceğiniz bu deneyimde oluşturduğunuz eseri yanınızda götürebilirsiniz. ‘’İki Kişi için Sanal Gerçeklikte Kaçış Oyunu’’: Teknoloji hız kesmeden gelişmeye devam etse de sanal gerçekliğin büyülü dünyası, çoğumuz için bir süre daha ilginç olmaya devam edecek gibi. ‘’Macaron Yapım Dersi’’: Rengarenk tatlılar ve capcanlı bir dünya!

Bayana ilginç doğum günü hediyeleri

Olağanüstü bir dünya ile tanışmaya hazır olun! ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: Burada, hediyeyi gönderdiğiniz kişiye, simülasyon içerisinde oluşturulan ve tercihine bırakılan havalimanları, hava durumu, manzara gibi durumları yönetebildiği sıra dışı bir deneyim sunuyorsunuz. ‘’Rafting’’: hırçın dalgalarla verdiğiniz mücadeleden sonra keyifli bir duş ve yemek sizi bekliyor olacak. ‘’Tırmanış Eğitimi’’: Milli sporculardan alacağınız tırmanış eğitimiyle 4.5 metre tırmanmak istemez misiniz? ‘’Yunuslarla Yüzme’’: Bu, sıradan bir yerde sıradan bir yüzme etkinliği değil. Denizlerin ve okyanusların gözdelerinden olan sevimli yunuslarla yapacağınız unutulmaz bir deneyim. ‘’Çikolata Yapım Dersi’’: Çikolata aşığı sevgilinize bu kez bir paket çikolata değil, hayatı boyunca kendine yapabileceği imkanı veriyorsunuz. Bodo ile unutulmaz sürprizlere hazır olun.