Hollanda, Almanya, İtalya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından insanlar Microblading olmayan “8T Nanopigmentasyon” kalıcı kaş tekniği için Türkiye’ye akın ediyorlar.

Microblading olmayan “8T Nanopigmentasyon” kalıcı kaş tekniğinin Türkiye’de ve Avrupa’da patentini alan Estetisyen ve Kalıcı Makyaj Eğitmeni Tevfik Bozdağ, insanların Amerika'dan, Hollanda'dan, Almanya'dan, İtalya'dan İngiltere'den 8T Nanopigmentasyon kalıcı kaş uygulaması yaptırmaya geldiğini söyledi.

Bozdağ, yoğunluktan dolayı aylar sonrasına randevu verebildiklerini belirterek, “8T Nanopigmentasyon” kalıcı kaş uygulamasının Türkiye'de ve Avrupa'da yavaş yavaş insanlar tarafından tercih edildiğini kaydetti.

“8T Nanopigmentasyon” tekniğini hem uyguluyor hem de eğitimini veriyor

2017 yılında Microblading olmayan “8T Nanopigmentasyon” tekniğini bulan Bozdağ, yaklaşık dört yıldır bu uygulamayı hem yapıyor hem de Türkiye'de ve Avrupa'da eğitimlerini veriyor.

AFAD'dan 64 il için meteorolojik uyarı AFAD'dan 64 il için meteorolojik uyarı

8T Nanopigmentasyon'un 8 adet tekniğin bir araya geldiği, 0.18 0.20 T1 Nano iğnelerle yapılan bir teknik olduğunu kaydeden Bozdağ, şöyle konuştu:

“Microblading ağrılı acılı, kanamalı bir sistemdir. Bıçak benzeri aparatlarla jilet ile kesik atılan bir teknik olan microblading, müşterilerden en çok şikâyet alan bir sistemdir. Mikroblading eğitimi alan kişiler 1-2 günde bu işi öğrenemezler. Ayrıca söylenenlerin aksine microblading 2-3 aydan fazla kalmıyor. Microblading kanamalı Bir işlem olduğu için kan ile birlikte boyanın etken maddesi titanyum dioksit birleştiği zaman, renk grileşiyor, mavileşiyor, yeşilleniyor ve kızıllaşıyor. Ardından güzellik merkezimizde bu tür kaşlarla uğraşıyoruz.

Benim gibi birçok meslektaşım artık eğitimsiz yapılan, microblading denen bu anlamsız sistemden bıkmış durumdaydı. Ben de neden bu sistemi makine ile yapmayayım diyerek 2017 yılında 8T Nanopigmentasyon tekniğini buldum. Türk patent ve Marka Kurumu'ndan ayrıca Avrupa Patent Konseyi'nden, patentimi aldım. Yaklaşık dört yıldır bu sistemi hem yapıyorum hem Türkiye'de hem Avrupa'da eğitimlerini veriyorum.”

Tevfik Bozdağ kimdir?

Makine ile kıl atış tekniğinin Avrupa ve Türkiye'deki eğitmeni olan Tevfik Bozdağ, Hollanda'nın Rotterdam şehrinde Tevfik Bozdağ B.V. Kalıcı Makyaj Akademisi şirketini kurdu. Aynı zamanda 2016 yılında Tevfik Bozdağ Kalıcı Makyaj Akademisi Ankara şirketimin şubesini açtı.

2015 yılından bu yana kalıcı makyaja gönül veren Tevfik Bozdağ, yurtiçinde ve yurtdışındaki eğitimlerde Microblading olmayan, 8T Nanopigmentasyon tekniğini öğretiyor. Ayrıca 8T Nanopigmentasyon Kalıcı Makyaj Makinesini İsviçre'de ürettiren Tevfik Bozdağ bu makinenin de satışını yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim