Kahramanmaraş ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer? Kahramanmaraş ile Uşak Arası Kaç Km, Kaç Saat Sürer?

Endüstri gazeteciliğinin toplum içindeki değerini artırmak ve alan farkındalığı oluşturmak amacıyla kurulan Endüstri Gazetecileri Derneği, endüstri gazeteciliğinin ulusal ve uluslararası alanda yaygınlaştırılması ve daha verimli anlatılması adına dernek yönetim kurulu tarafından temsilcilerini belirledi. Endüstri gazeteciliğine parantez açan meslek çatı kuruluşu Endüstri Gazetecileri Derneği, basın kanadında ilgili alanda farkındalık yaratma hedefiyle atağa kalktı.

HER BİRİ ENDÜSTRİ KENTİ

Her birinin başına, kendi bölgesini başarıyla temsil eden, kamuoyunda etki sahibi olan alanında uzman isimlerin seçildiği temsilcilikler vesilesiyle, derneğin etki alanı genişleyecek. Temsilcilikler, Türkiye’nin, endüstri kültürü gelişmiş, yatırım ve üretimle anılan Ankara, Konya, Antalya gibi şehirlerine kurulacak.

GÜÇLÜ TEMSİL

Endüstri Gazetecileri Derneği, endüstri dalında yayın oluşturan, gündem belirleyen ve kariyerini bu yönde şekillendiren tüm gazetecileri kucaklayan yapısıyla olduğu kadar, kamuoyuna endüstrideki gelişmeleri aktarma ve gazetecilikte gizli kalmış cevher bir alana dikkat çekme ideallerini de güdüyor. Atanan temsilciler listesi ise şöyle:

Rusya/Moskova: Kerem Fidanay

Antalya: Can Yücel

Konya: Fatih Ulutaş

Ankara: M. Umut Karakülâh

Kahramanmaraş: Ayhan Gedik

Uşak: M. Hüseyin Kılıç

Mersin: M. Kerem Yılmaz

Editör: TE Bilişim