DJ’lik Serüveninde 14 yılı geride bırakan ve birçok başarılı organizasyona, adını altın harflerle yazdıran ünlü müzisyen, sektördeki istikrarlı yükselişini hız kesmeden sürdürüyor.

2014 yılında, aldığı dijital prodüksiyon eğitimiyle aranjörlüğe de adım atarak, başarılarına bir yenisini daha ekleyen Mahmut Görgen, 2017’de ise ‘Kalbimin Sahibine’ adlı ilk single çalışmasını da müzik severlerin beğenisine sundu

Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze töreni alanına girmesine ilişkin 2 tutuklama Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze töreni alanına girmesine ilişkin 2 tutuklama

Tüm dijital platformlarda yerini alan ‘Kalbimin Sahibine’ adlı ilk single albümü ile dikkatleri fazlasıyla üzerine çeken başarılı müzisyen, şu sıralar ise dokuzuncu single albümüne hazırlanıyor.

Yeni albümünü Şubat sonuna kadar çıkarmayı planlayan Görgen, sonrasında da birbirinden farklı yepyeni albümlerini dinleyicisiyle buluşturmayı hedefliyor.

Cansever’e duyduğu sevgiyi her fırsatta cümlelerinde dile getiren Mahmut Görgen: ‘Cansever abladan büyük destek gördüm ve görmeye de devam ediyorum, ayrıca albüm hazırlığında olduğumuz sürpriz isimlerde var.

Şu sıralar yoğun bir tempo ile yeni albümüme çalışıyorum, sürpriz bir albümle geliyorum’ diye konuşuyor…

Editör: TE Bilişim