Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi

Öğrenim görmek için üniversitelerinin bulunduğu illere giden öğrenciler, yurt sayılarının yetersiz olması sebebiyle kiralık ev arayışına başladı. Bunu fırsat bilen emlakçılar ve ev sahipleri ise konutlarına %100e varan zamlar yaptılar.

Çiğli halkı ise üniversite öğrencilerinin yaşadığı bu mağduriyete sessiz kalmayarak özel bir etkinlik düzenleme kararı aldı. "Çağdaş, Modern ve müferreh bir toplum için eğitim şarttır. Üniversiteli gençlerimize destek olma çağrımızdır. Geleceğimizin teminatı için bugün yardımlaşma zincirine Sen de Halka Ol" mottosuyla duyurusu yapılan etkinlik 10 Ekim Pazar Akşamı'nda Sokak Arası Cafe - Çiğli / İzmir'de gerçekleşecek. Etkinlikten elde edilen gelirin tamamı ise maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencileri için harcanacak. Çiğdem Bozkurt tarafından organize edilen, ünlü isimlerden Şahverdi Ali Eren, İlke Yıldız ve Emrah Meyveli'nin de katılacağı etkinlikte amaç durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerinin eğitimlerine bir katkıda bulunabilmek.

Editör: TE Bilişim