Çarşı – Pazar ziyaretlerinde vatandaşlar ile de sohbet eden Destici, ikindi namazı kılmak için gittiği halk arasında Ali Dola Camii olarak da bilinen Alaüddevle Camii’nde, imamın bulunmaması nedeniyle namazı kendisi kıldırdı.

Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin  hak sahipliği başvurusu onaylandı Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep İl Teşkilatı’nın düzenlediği istişare toplantısı katılarak il teşkilatının yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Düzenlenen toplantıya Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan Vekili Orhan Kızılaslan, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcıları Mustafa Taşar ve Uğur Baloğlu, Şahinbey İlçe Başkanı Ercan Aslan, Şehitkamil İlçe Başkanı Erdener Demir Çubuk, BBP eski il Başkanı İhsan Kaya, Alperen Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Yıldırım ve parti il yönetimi katıldı.

Düzenlenen toplantı sonrası esnafları ziyaret eden BBP Genel Başkanı Destici, vatandaşlarla da sohbet etti. İkindi namazı için gittiği Alaüddevle Camii’nde görevli imamın olmaması nedeniyle cemaate imamlık yapan Destici’nin namazdan sonra cami cemaati ile sohbetinde ‘’cemaat var ama imam yok, bu konuyu Diyanet İşlerini Başkanı ile görüşeceğim’’ dediği söylendi.

Editör: TE Bilişim