ANTALYA (AA) - Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdiklerini açıkladı.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tolgar Akkuş, yaptığı yazılı açıklamada, bir ülkenin ulusal güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Terör örgütlerinin işgali altındaki Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz önemli ve kritik bir operasyona imza atmaktadır. Harekatın zafer ile tamamlanması için Antalya Eczacı Odası tüm desteği ile kalben Mehmetçik'imizin yanındadır. Sınırlarımızda güvenliğin ve istikrarın kalıcı olarak tesis edilmesinin zorunlu olduğu inancımızla, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve ulusal güvenliğimize yönelik her türlü tehdidin, kahraman Türk ordumuzun iman gücü ve vatan aşkı ile bir kez daha bertaraf edileceğinden şüphemiz yoktur. Operasyon sürecinde Mehmetçik'imize moral, milletimize sabır ve güç, Zeytin Dalı Harekatı şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz."