Sanat ve moda hayatının ünlü isimleri yeni adidas x Beyoncé koleksiyonu için bir araya geldi. Lansman kapsamında mağazanın tüm dekoru kovboy etkisinde “Rodeo” konseptiyle tasarlandı.

Amerika’nın Batı kültüründen ilham alan kovboy temalı yeni koleksiyona ilgi yoğundu. Davete birçok ünlü isim katıldı. Lansmana katılan davetliler önce koleksiyonu keşfederek detaylı bilgi aldı, ardından keyifli anlar yaşadı.

Tüm sağlık önlemlerinin alındığı davet, kısıtlı davetli sayısı ve sosyal mesafe kuralları içinde son buldu.

Dördüncü IVY PARK koleksiyonu, 19 Ağustos'ta 24 saat boyunca yalnızca adidas.com.tr'de, 20 Ağustos itibariyle adidas mağazalarında satışa sunuldu.

Koleksiyon Hakkında:

4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi yakalandı 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi yakalandı

Koleksiyonda 46 parça yetişkin giyim stili, 5 parça yetişkin ayakkabı stili ve 12 parça farklı aksesuar bulunuyor. Koleksiyon, koyu denim kumaşlar ve Fransız frize kumaşlar, benzersiz denim monogramları ve koyu mor parıltılı baskılardan oluşuyor. Tasarımları, fermuar ve çıtçıt ayrıntıları tamamlıyor.

Giyim koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında kot kumaşında body ve geniş paçalı pantolonlar, kot eşofmanlar, Fransız frize kapüşonlu eşofman takımları, kot pantolon, şapka ve kanvas bel çantaları yer alıyor. Koleksiyona farklı renk seçenekleriyle kot görünümlü IVP Ultraboost, IVP Forum Mid ve IVP Super Sleek "Chunky" heyecan katıyor.

Editör: TE Bilişim