Finlandiya Ulusal Bilim Laboratuvarı için çalıştığını söyleyen ve zaman yolcusu olduğunu iddia eden Chloe isimli kadın anlattığı akılalmaz hikayelerle internette tartışma yarattı. Chloe , zaman yolcusu olduğunu iddia ederek elindeki bitkinin 6000 yılına ait olduğunu ifade etti. Kadın, insanların dinozorlar ve nesli tükenen diğer canlıları gelecekte tekrar geri getireceğini ileri sürdü.

GELECEĞE ÇOK SAYIDA KİŞİYİ GÖNDERİYORMUŞ

Chloe isimli kadın, zamanda yolculuk yaptığını söyledi. 6000 yılından getirdiğini öne sürdüğü bir bitkiyi gösteren kadın, çok sayıda kişiyi geleceğe gönderdiğini söyledi.

KEHANETLERDE BULUNDU

Chloe, ''Güneş, Dünya'ya gittikçe yaklaşacak ve bu sebeple ortalama hava ısısı 40 ila 70 C'ye kadar ulaşacak. Artan ısı sebebiyle Dünya'da büyük bir çöküş başlayacak. Çöküş süreci bin yıllar alacak.'' diyerek kehanette bulundu.

Chloe, insanların, dinozorlar ve nesli tükenen diğer canlıları gelecekte tekrar geri getireceğini iddia etti. Chloe ''4529 yılında geri gelecek.'' diye konuştu.

İZLEYİCİLERE İNANDIRICI GELMEDİ

Videoyu izleyen çok sayıda kişi Chloe'nin iddialarını inandırıcı bulmadı. Birçok kişi, Chloe'nin 6000 yılından getirdiği bitkinin aslında zeytin olduğunu belirtti. Tüm bu akılalmaz ifadelere rağmen Chloe adlı kadının videosu internette çok sayıda paylaşım aldı.

Editör: TE Bilişim