Hindistan'da doğduğunda 3 kolu bulunan bebeğin kutsal olduğunu iddia eden bazı kişiler onun 'peygamber' olduğunu iddia etti. 3 kolla doğmasının kutsal olduğunu gösterdiğini öne süren köy halkı bebeğe ibadet etti.

DOĞUŞTAN 3 KOLU OLAN BEBEK KUTSAL SAYILDI

Hindistan'ın Chhattisgar eyaletine bağlı Bilaspur köyünde üç kollu bir kızçocuğu dünyaya geldi. Kız çocuğu, sağlıklı olmasına rağmen göğsünün sağ tarafından üçüncü bir kolla dünyaya geldi.

3 aylık bebeğin annesi Radhika Sahu, kızının ilk doğduğunda göğsünün sağ tarafından bir çıkıntı olduğunu fark etti. Bunun üzerine kızını hastaneye götüren anne, kızını doktorlara gösterdi. Doktorlar, çıkıntının göğüs bölgesinden çıkan üçüncü bir kol olduğunu söyledi.

KÖYLÜLER KUTSAL SAYIP İBADET ETTİ

Olayın yaşandığı köyde kısa süre içindeherkes 3 kolla doğan kızı konuşmaya başladı. Bazı köylüler kızın 'peygamber' olduğunu düşünürken bazıları ise yaşadıkları eve gelip kıza ibadet etmeye başladı.

Ülkede bu şekilde doğan bebeklerin başka bedenler ile dünyaya gelen ruhlar olduklarına inanılıyor ve bu kişiler kutsal göründükleri için ibadet ediliyor.