ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy, 18 çocuk sahibi olmasıyla ülke gündeminde çok konuşulmaya başlandı. Gordy, kendisine ulaşan kadınlarla para karşılığı çok yapmasıyla ünlendi.

27 YAŞINDA 18 ÇOCUĞU VA

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy, geçimini Facebook sayfasına gelen pozitif gebelik testleriyle sağlıyor. Gordy, kendisine Facebook üzerinden ulaşan kadınlarla buluşarak onlarla çocuk yapıyor. Gordy, bu sayede bol bol seyahat yaptığını da belirtiyor.

Şimdiye kadar 18 çocuğu olduğunu söyleyen Gordy, geçtiğimiz bir kaç ay içinde bu sayıya daha fazlasının da eklenebileceğini de dile getirdi. Genç adamın işi aslında 'para karşılığı babalık'. Sperm donörlüğü yapan Gordy, bu işe dört yıl önce Facebook'a verdiği bir ilanla başlamış.

"HER AY EN AZ 100 KADIN YARDIM İSTİYOR"

Gordy, "Ben bayağı popüler bir adamım. Her ay en az 100 kadın yardım için kapımı çalıyor. Yüksek talep görüyorum. Herkese yetişemiyorum tabii, her ay iki ila beş kadını hamile bırakabiliyorum." diyor ve bu hizmetten para almadığını vurguluyor. Gordy hem bekar annelerle hem de çocuk sahibi olamayan çiftlerle çalıştığını söylüyor.