Türkiye'nin farklı şehirlerinde anne-babalara çocuk yetiştirmenin sırlarının anlatıldığı “LC Waikiki Aile Buluşmaları” devam ediyor.  Hürriyet Gazetesi aile çocuk yazarı Ömür Kurt'un moderatörlüğündeki LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın dördüncüsü 29 Temmuz Pazar günü Gaziantep Sanko AVM'de gerçekleşecek. Saat 15.00'de başlayacak buluşmada, Hürriyet Kitap tarafından yayınlanan 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi'nin uzmanlarından Prof. Dr. Özgür Öner ve LC Waikiki Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü F.Sevda Malkoç ile birlikte “Mutlu çocuklar yetiştirmenin püf noktaları” konuşulacak.

Katılımcılara 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi hediye edilecek

Her ay rehberde yer alan uzmanlardan birisinin farklı bir şehirde anne-babaların sorularını yanıtladığı LC Waikiki Aile Buluşmaları’nda Psikiyatrist Prof. Dr. Özgür Öner, çocukların altını ıslatmasından, emzik bıraktırmaya, uyku korkularından travmalara, boşanan anne baba sorunlarından tırnak yemeye kadar pek çok konuda soruları yanıtlayacak. Söyleşi sonrasında katılımcılara, bir çiftin bebek yapmaya karar vermesinden çocuk 6 yaşını bitirinceye dek geçen süredeki bebek ve çocuk eğitimini kapsadığı 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi armağan edilecek.  

12 şehir 12 konferans

Bebek ve çocuk ürünlerinde uyguladığı kalite standartlarındaki hassasiyeti, çocukların sağlıklı ve mutlu yetişmesi için de gösteren LC Waikiki, “Aile Buluşmaları” ile 12 ayda 12 uzman ile 12 şehirde ebeveynlerle buluşacak.  0-6 yaş aralığındaki çocukların gelişimi için önemli olan noktalara dikkat çekecek “LC Waikiki Aile Buluşmaları” İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Denizli, Mardin, Gaziantep, Eskişehir, Trabzon, Kars, Adana, Nevşehir illerini kapsayacak.   Buluşmalara aileler, Ender Saraç, Tan Sağtürk, Üstün Dökmen, Başak Demiriz, Zeynep Köse Çapay, Ramazan Şimşek, Şirin Seçkin, Özgür Öner, Serap Duygulu, Dolunay Kadıoğlu, Yıldız Dilek Ertürk, Eyüp Sabri Ercan gibi alanında uzman isimlerle bir araya gelecek.

LC Waikiki’den 50 kişiye 50 TL’lik hediye çeki

Her gün 4.500’ü ekolojik olmak üzere 13.500 test yaparak giysi güvenliğini ve konforunu garanti altına alan LC Waikiki, Gaziantep buluşmasına katılan 50 şanslı kişiye 50 TL’lik hediye çeki armağan edecek. Katılımcılar bu çek ile istedikleri ürün gruplarından alışveriş yapabilecek.

Editör: TE Bilişim