Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün ziyaret ettiği Gazi Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı, “Mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağ gözünden ön ameliyatı yapılan ve 4 gün sonra ikinci kez ameliyat edilecek olan Kabakçı, kendisini ziyaret eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e, “Bir an önce iyileşip, mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum” dedi.

“Sağlığına kavuşacaksın”

Sabah saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine helikopterle getirilen ve burada hemen ameliyata alınan Gazi Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı’yı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Avni Gökalp, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ve hastane yöneticileriyle ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür, hastanın durumuyla ilgili bilgi aldı. Yaralı askere geçmiş olsun dileklerini ileten Gür, “Şu anda emin ellerdesin. Arkadaşlarımız ön ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah 4 gün sonra da ikinci ameliyatın yapılacak ve sağlığına tam anlamıyla kavuşacaksın” ifadelerini kullandı.

Rektör Gür’ün bir isteği olup olmadığını sorduğu Gazi Uzman Çavuş Ekrem Kabakçı ise, “Hainlerle savaşmak için biran önce iyileşip, mevzime, arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum” dedi. Bu istek üzerine Rektör Gür de, "İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacaksın" cevabını verdi.

“Hastanemiz askerimizin emrinde”

"Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin, Fırat Kalkanı Operasyonu’nda 98 askerin tedavisini gerçekleştirerek sağlığına kavuşturduğunu belirten Gür, “Hastanemiz 24 saat, tüm imkanlarıyla, milletimizin ve onun göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emrinde olmaya devam edecektir. Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında başta Genel Kurmay Başkanımız Orgeneral Hulusi Akar Paşa olmak üzere komutanlarımızın övgüsüne mazhar olan hastanemiz, Zeytin Dalı Harekatı’nın başlamasıyla birlikte teyakkuza geçirildi ve tüm ekiplerimiz 24 saat her türlü vakaya müdahale eder durumda nöbet sistemine başladı. Vatanı için cephede kendisini siper eden askerimiz için biz de bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim