Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt'ın ev sahipliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz'ın başkanlığında ki değerlendirme toplantısına Kuzey İlçelerinden Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, Afşin İlçe Millî Eğitim Müdürü Fatih Kaba, Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz ve Ekinözü İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç katıldı.

Değerlendirme toplantısında İlçelerde karşılaşılan problemler, gerçekleştirilen ve planlanan projeler, Pandemi ile ilgili alınan tedbirler, yüz yüze eğitim ve ilçelerde durum, akademik başarının arttırılması ile ilgili yapılacak çalışmalar, inşaatlarla ilgili ilçenin son durumu vb. konular ele alınarak çözüm önerileri ele alındı.

MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILMAZ'IN OKUL ZİYARETLERİ

Müdür Yılmaz, değerlendirme toplantısından sonra, İlçe Milî Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Hacı Mehmet Yılmaz ve Yahya Acer ile birlikte okul öncesinde İlçenin en donanımlı ve gözde okullarından Sevgi Anaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Emine Selçuk Bayazıt, Yılmaz'ı kendi okulu ile ilgili genel bilgilendirme yaptı. Yılmaz, minik öğrencilerin çalışmalarını yerinde izledi, zaman zaman da onların oyunlarına iştirak ederek onlarla hoş sohbet gerçekleştirdi. Okul müdürü Emine Selçuk Bayazıt'a teşekkür eden ve başarı dileğinde bulunan Millî Eğitim Müdürü Yılmaz buradan mutlu bir şekilde ayrılarak İlçede bulunan Yunus Emre İlkokuluna hareket etti.

Yunus Emre İlkokulu Müdürü Kazım Tat ve çalışma arkadaşları tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okulun değişik bölümlerini gezerek bilgi aldı. Sınıf ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz, öğrencilere çeşitli sorular sordu, onlara güncel konulardan anlattı ve özellikle maske, sosyal mesafe ve temizlik konusuna işaret etti.

Arıkan, “Elbistan’a hak ettiği hizmeti veremediler!” Arıkan, “Elbistan’a hak ettiği hizmeti veremediler!”

Öğretmenler odasında Yunus Emre İlkokulu yönetici ve öğretmenleriyle bir araya gelen Yılmaz, burada başarının yolları ile ilgili mesajlar verdi, öğretmenleri dinledi, onlardan gelen soruları cevaplandırdı. Yılmaz bu okulda gördüğü birlik , beraberlik ve heyecandan sonra onlara da teşekkür ederek, Kahramanmaraş'a hareket etti.

Editör: TE Bilişim