MHP Genel Merkezi onayı ile Elbistan’da düzenlenecek olan kongreye tek liste ile gidileceğine işaret eden MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan:

“Elbistan’da düzenlenecek olan kongreye genel merkezimizin onayı ile tek liste ile gidilecek. Kongrelerimizden kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Kazanan partimiz ve davamız olacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

İlçe başkanlığına aday olarak gösterilen isim ise Üzeyir Bostan oldu.

MHP Elbistan İlçe Başkan Adayı Üzeyir Bostan yaptığı açıklamasında ise:

“Değerli Dava Arkadaşlarım ve Elbistan’lı Hemşehrilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 29 Ağustos 2020 Cumartesi günü Saat 10:00- 17:00 saatleri arasında ( Eski Öğretmen yazlık çay evi) belediye yazlık çay bahçesinde yapılacaktır.

Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile Kongremizde tek liste tek aday olarak ilçe başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum.

İlçemiz Elbistan’da 29 Ağustos 2020 tarihinde yapacağımız kongremizde , birlik ve beraberliğinizin daha da sağlam temellere oturması için bütün arkadaşlarımızın dava ruhu ve kardeşlik hissiyatıyla partimizin başarısı için sorumluluk alacağına yürekten inanıyorum.

Elbistan’da Milliyetçi Ülkücü Hareketimizin Kongresi; liyakat, sadakat ve samimiyet vahası, milliyetçi ülkücü duruşun otağı, manevi irşat ve telkin kaynağımızdır. Kutlu olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerine yer verdi.