İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı tarafından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün özel bir firmada çalışan bir işçiyi işten çıkarttığına ilişkin açıklamasının ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz twitter üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seslendi.

Başkan Gürbüz twitter hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

İYİ Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanı çirkin üsluplarla saldırılarına devam etmektedirler. Kendi iç sorunlarınızı çözmekten aciz bir siyaset anlayışı ile ilerlediğiniz bu arenada toplumda birleştirici rol almak yerine hakaret, iftira cümleleri kurmadan kendilerini ifade etmekten aciz bu kişilerin avukat olmalarına mı, aramıza ayrımcılık tohumu atıp ve nifak tohumu ekerek toplumu kaosa sürükleme çabalarına mı üzülelim?

Bize omurgalı siyaset yapanlar lazım. Akıldan yoksun ve olgunluktan uzak bir şekilde yapmaya çalıştığınız aciz şovunuza ve magazin siyasetinize aracı olmayacağım. Üreten, kalkınan ve gelişen bir Elbistan'ı inşa etmek için dün olduğu gibi bu gün de yarın da var gücümüzle çalışacağız.

Size rağmen, şehrimizi ve ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Siz yalan ve kumpaslarınızla meşgul olurken biz dava taşını gediğine koymanın derdinde olacağız.

Sayın Meral Akşener, bir kadın olarak cinsiyeti siyasete meze yapmak isteyen partinizin ergen yöneticilerini size, iftira ve yalan ile kurulmaya çalışılan kumpasları da milletimizin mahşeri vicdanına havale ediyorum.

‘İL BAŞKANINIZ CİNSİYETÇİ’ AÇIKLAMASI

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel’in Twitter hesabından yaptığı ‘Siyaseti erkek gibi yapın sayın Gürbüz’ paylaşımını alıntılayarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i etiketleyen Başkan Gürbüz; Görmezden gelirsiniz diye altını kalın puntoyla çizdim ki cinsiyetçi davranan Kahramanmaraş il başkanınızdan belli utanırsınız. Genel Başkanınız Meral Akşener hanım incinmesin.

İYİ Parti Kahramanmaraş il Başkanının açıklamalarına sert şekilde cevap veren Başkan Gürbüz; ‘Ayrıca kendisi hem cinsiyetçi hem yalancı hemde müfteri!’ açıklamalarında bulundu.