Aşık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Vatanımızın düşman işgaline karşı Yüce Türk Milletinin direnişinin en güzel örneklerinden birini göstererek, şanlı Türk tarihinde yerini alan edeler şehri Kahramanmaraş’ımızın düşman İşgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutluyor, bizlere bu topraklar üzerinde gururla ve hürce yaşama imkanı sağlayan tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

​Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Elbistan halkımızın refah, huzur ve mutluluğunu; milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı kalarak, Türk Milletinin bağımsızlığını ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak görevimizi yerine getirmek için özveri ile çalışıyoruz ve çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu çerçevede: Kahramanmaraş’ımızın kurtuluş tarihi olan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Töreninde ve Kurtuluş Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde üzüntü verici olayların yaşanmaması için , 06-12 Şubat 2019 tarihleri arasında meskun mahallerde ve tören alanlarında kuru sıkı dahil tabanca ve tüfeklerin ruhsatlı dahi olsa taşınması, 5442 sayılı İl idaresi Kanununun verdiği yetkiye dayanılarak yasaklanmıştır. Belirtilen günlerde kuru sıkı dahil ruhsatlı dahi olsa silah taşıyanlar hakkında Kabahatler Kanunu na göre yasal işlem yapılacaktır.

​Anayasa, kanunlar, tüzükler ve yönetmeliklerin bize verdiği yetki ile cesaret ve fedakarlıkla gece gündüz demeden görevimizi yapmakta olduğumuzun ve çalışmalarımızın kararlılıkla devam ettiğinin bilgisini kamuoyunun bilgisine sunarız.