KİÜ Yeşilay Topluluğu’ndan Yetim Koordinasyon Merkezine Kitap Bağışı KİÜ Yeşilay Topluluğu’ndan Yetim Koordinasyon Merkezine Kitap Bağışı

Projede gelinen son noktayı yerinde gören ve firma yetkililerinden bilgi alan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, 28 bloktan oluşan 609 dairenin 2022 yılı mayıs ayına kadar tamamlanmasının öngörüldüğünü söyledi.

Yedi katlı inşa edilen bloklarda 3+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağını bildiren Başkan Tıraş, yaptığı değerlendirmede: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yapımı devam eden TOKİ konutları inşaatında incelemelerde bulunduk. Bahar aylarıyla birlikte yapımına başlanan konutların inşası büyük bir hızla devam etmektedir. Konutların 2022 yılı mayıs ayına kadar tamamlanması hedeflenmektedir. Çalışmalar büyük bir hassasiyet ve hızla sürdürülmektedir. TOKİ konutlarının yapımına başlanmasıyla birlikte bölgenin değeri biraz daha artmıştır. Sosyal alanları, manzarasıyla harika bir toplu konut inşa ediliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim