Geçtiğimiz Pazar günü, Elbistan Belediyesine ait resmi plakalı araçla kent merkezine KPSS sınavına gelindiği iddia edilmişti.

Elbistan Belediyesi, twitter üzerinden yaptığı duyuruda, sosyal medya üzerinden yayılan, belediyeye ait resmi bir aracın şahsi işlerde kullanılmasına yönelik açıklamada bulundu.

Belediye yaptığı açıklamasında konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ve soruşturma sonucunun kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Elbistan Belediyesi twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde;

"Son zamanlarda Belediyemize ait resmi plakalı bir aracın pazar günü Kahramanmaraş'a gittiğine dair sosyal medyada yapılan haberlere ilişkin olarak belediyemizce gerekli incelemeler başlatılmış olup soruşturma sonucunda gerekli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Başkan Gürbüz, “Ailelerimizin gönüllerine dokunacağız” Başkan Gürbüz, “Ailelerimizin gönüllerine dokunacağız”

Belediyemizin tüm araçlarında araç takip sistemi bulunmakta olup araçların görevlendirmeleri ile ilgili 237 sayılı Taşıtlar Kanunu hükümleri gereğince "Taşıt Görevlendirme Emri" düzenlenmektedir. Belediyemize ait araç ve gereçlerin kullanımında Cumhurbaşkan-lığınca belirlenen tasarruf tedbirleri kapsamında gerekli hassasiyet gösterildiğini kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."

Editör: TE Bilişim