Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, avukatın paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. ‘Ula yavrum Memmet’ diye başlayan paylaşım nedeniyle avukatın Elbistan Cumhuriyet savcılığınca şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ali İhsan Karatut şunları söyledi;

“Elbistan BB Mehmet Gürbüz, WhatsApp durum paylaşımlarımı hakaret kabul edip vekili vasıtasıyla hakkımda suç duyurusunda bulunmuş, bu gün Elbistan Cumhuriyet savcısına şüpheli sıfatıyla ifade verdim.

İddiaya göre "..paylaşımlarımla halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmişim, BB'nını adeta halkın gözünde dolandırıcı durumuna düşürmeye çalışmışım.."

Aşağıda şikayet dilekçesini ve ifademi olduğu gibi paylaşıyorum. Bağımsız yargı iddiayı illa ki değerlendirecek ve karara bağlayacaktır. Ama benim için asıl önemli olan, Allah'ın ve aziz Elbistan kamouyunun kanaati ve yargısıdır.

Bu şikayet sürecinde yaşanacak tüm gelişmeleri an be an Kamuoyuyla paylaşacağım. Kamuouyunun da yargısına havale edeceğim. Asıl ahirette adli ilahi huzurunda yargılanacağız.

Tüm dost ve arkadaşlarımdan ricam, hakka hukuka tecavüz etmeden, Elbistan Belediyesinin yapıp ettiklerine dair, samimi düşüncelerini beyan etmeleridir.

Yanılıyor muyum bilmem ama, bence;

BU TERAZİ BU SIKLETİ ÇEKMEZ,
BU ELBİSTAN DÖRT YIL DAHA BÖYLE GİTMEZ!...