Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında belediyelere destek olmak, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından temin edilen aracın Elbistan Belediyesine teslimi yapıldı.

Hasta nakil ambulansının belediyeye kazandırılmasında emeği geçen Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, ve TBB yönetimi ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş: “Bizim belediye başkan adaylarımız daha göreve seçilmeden ilçemize hizmet kazandırmaya başladılar. Kısa süre içerisinde iki kamyon ile son olarak bu ambulans belediyemize hibe edildi. Onların vekilleri yapabiliyorsa bir araç kazandırsınlar da görelim memleketi kimin sevdiğini. Elbistan Belediyesi AK Parti ile güçlü olmayı sürdürüyor. Göreve geldiğimiz 3 aylık süre içerisinde AK Parti belediyeciliğini gösterdik. Memleketin ihmal edilmiş bütün konularına el attık. 1 Nisan’dan sonrada inşallah Mehmet kardeşim kaldığımız yerden devam edecektir” diye konuştu.

Cumhur ittifakı AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz’de: “Ahmet Tıraş ile Elbistan’da dönüşüm başladı. Biz Cumhur İttifakı olarak şehrimizi ayağa kaldırmaya kararlıyız. Bütün eksiklerimizi en kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Elbistan Belediyesi’ne dördüncü aracımız da itfaiye olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Mahir Ünal beyefendi şehrimizin tüm eksileri ile ilgili adeta merkezden Elbistan’a çıkartma yaptı. Son 8 yılda yapılan kamu yatırımlarını görüyoruz. Yatırımlar il düzeyindedir. Bütün yaptığımız çalışmalar Elbistan’a, halkımıza layık olabilmek adınadır. Elbistan’ımızın, şehrimizin vatandaşlarımızın taleplerini giderebilmek adına yapılıyor. Biz 1 Nisan’dan sonra yatırım atağına devam edeceğiz. Şehrin bütün sorunlarını çözeceğiz. Ahmet Tıraş başkanıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısa sürede çok mesafe kat etti. Bu hizmetlerin bir nisandan sonra hızlanması, devam etmesi, kamu yatırımlarının artarak devam etmesi için göreve talip olduk.”

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ile AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur Elbistan’ın gelişmesi için yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim