Gürbüz beraberinde Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ve parti teşkilat yöneticileri ile birlikte Elbistan Belediyespor’un antrenmanını izleyip futbolculara baklava ikramında bulundu.

Kulüp Başkanı Sertan Davdav’dan takım hakkında bilgi alan Gürbüz, ilçede sporun geliştirilmesi ve Elbistan Belediyespor’un üst liglere taşınması için destek olacaklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Sertan Davdav sporla bağlantılı, sporu destekleyen Gürbüz’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Gürbüz ve beraberindeki heyet Elbistan Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamları ile bir araya geldi. Heyet Oda Başkanı Mustafa Paksoy ve Meclis Başkanı Yüksel Çiçek tarafından ağırlandı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Gürbüz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, hayırlı olsun dişleklerini iletti.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkanı Yüksel Çiçek’te Gürbüz’e başarılar diledi.

Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Gürbüz’de burada yaptığı konuşmada, Elbistan’da ticaretin geliştirilmesi, şehrin kalkındırılması ve işsizliğin sona erdirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Sanayi ve üretimi önceleyeceklerini ifade Eden Gürbüz, Elbistan Belediyesinin üreticilerle güç birliğine gideceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim