Elbistan'ın tanınan ve sevilen siması iş adamı Ali Güçlü, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den Belediye Meclis üyesi seçilebilmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Güçlü, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Elbistan Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için başvuru formunu İlçe Başkanı Hasan Sungur'a teslim etti.

AK Partiden Elbistan Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıklayan Ali Güçlü, "AK Parti ile kurulduğu ilk günden itibaren gönül bağım var. Uzun yıllar AK Parti çatısı altında siyaset yaptım ve yapmayada devam edeceğim. Partimizin bana vereceği her görev beni mutlu edecektir. Benim amacım ilçeme ve halkıma hizmet etmektir. 2019 yerel seçimlerinde partime ve ilçeme daha faydalı olmak için Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru formumu, Sayın İlçe Başkanımız Hasan Sungur'a teslim ediyorum. Cumhur ittifakının Elbistan Belediye Başkan Adayı olan Sayın Mehmet Gürbüz'le omuz omuza seçim mücadelesini verebilmek için bu göreve talip olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada AK Partinin başarısı için meydanlarda tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. 31 Mart seçimlerinin ülkemize milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim