AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş, sosyal medya üzerinden İYİ Parti'yi eleştirdi. Tıraş, İYİ Parti'nin PKK terör örgütü uzantısı olan HDP'ye yakınlığını eleştirdi.

Tıraş yaptığı açıklamasında; "Değerli Elbistanlı hemşehrilerim; Bugün sizlerle zillet ittifakı ile ilgili biraz hasbihal etmek istiyorum. Selahattin Demirtaş, "Dışarıda olsam eşim Başak Demirtaş ile birlikte ortağım Meral Akşener'in kapısını çalar kahvaltıya giderdim" diyor.

Bu eylemini MHP veya AK parti için neden yapmayı düşünmüyor? Demek ki Selahattin Demirtaş , Meral Ablasını (Ortağını) davetsiz kahvaltıya gidecek kadar yakın görüyor. Bütün mesele budur.

Dolmabahçe’de yapılan görüşme için temel gerekçe HDP'nin siyaset ile PKK terör örgütü arasına mesafe koyması ve PKK'yı destekleyerek terörist olmaktan çıkmasıydı. Kısacası yapılan toplantı kan dökmemek için uyarı mahiyetinde.Ancak HDP ‘ye teröristlerle arasına mesafe koymasını istediğimiz halde buna uygun davranılmadı.

Dünyanın en güçlü TÜRK ordusuyla da GEREĞİNİ YAPTIK ve yapmaya da devam edeceğiz. Açıkça PKK, HDP’nin uzantısıdır diyoruz.

PKK, HDP‘nin uzantısı durumunda bir parti iken CHP ve İYİ Parti neden müşterek hareket ediyor. HDP ile ittifak yapıp seçime giren, genel başkanlarıyla kahvaltılı yemekli toplantılar arzulayanlar kimler soruyorum sizlere?

Peki devam ediyorum.. Seçimde ittifak kurdukları HDPKK ‘nın yaptığı baskılar yüzünden kazandıkları BELEDİYELERE adamlarını yani PKK’LI teröristleri veya sempatizanlarını almadılar mı soruyorum size üzücü bir gerçeği hatırlatmak istiyorum.

Sadece adı “İYİ“ olan partinizin amacı bu ülkenin vatandaşlarını ülkücü adı altında “FETÖVARİ” oyunlarla temsil yetkisini alabilmek adına oyların HDP'ye aktarılmasını arzulayan bir proje partisidir.

Unutmayın dostlarım bizim mücadelemiz, Meral Akşener'e ve Pervin Buldan'a aynı maskeyi taktıran güçledir. Üstelik aşağıdaki Zillet İttifakı Genel Başkanlarının - Başkanlarının açıklamaları hiç olmuş mu?

Kemal Kılıçdaroğlu: "Demirtaş'ı serbest bırakın" Meral Akşener: "Demirtaş ve eşiyle kahvaltı yaparım" Ekrem İmamoğlu: "Demirtaş'ın çizgisini beğeniyorum"

Terörle mücadele edenleri hedef alıp Demirtaş'ı savunan bir ittifak Millet İttifakı değildir. DEMİRTAŞ İTTİFAKIDIR!

Meral Akşener: "Selahattin Demirtaş'ın terörle iç içe olduğu bir gerçek. Kendisi de reddetmiyor zaten." diyor. İYİ de bile bile bu işbirliğiniz nedir? Meral Akşener hala Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yapacaksa çaylar TAVŞAN KANI değil MİLLET KANI mı olacak?

Karayılan’ı değil bunlara destek verenleri de bin değil, on bin parçaya bölsek yüreğimizdeki yangın ancak söner. Cumhur İttifakı olarak yüksek sesle diyoruz ki; PKK ile dost olan da, düşman olamayan ın da bizimle işi yoktur." ifadelerine yer verdi.