Millet İttifakı adayı Abdullah Paksoy, Elbistan'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Paksoy burada yaptığı konuşmasında, "Seçim çalışmalarına 15 gün önce başladıklarını belirterek, kendi projelerimiz hazır. Bunun yanına sıra STK'lar ve basın mensuplarından da fikirler alarak ek projeler hazırlayacağız ve bu projeleri çok kısa bir süre sonra kamuoyuna duyaracağız. Elbistan'da sadece bizim projelerimiz değil, vatandaşın istediği projelerde olacak" dedi.

ÖNCE HUZUR!

Paksoy konuşmasının devamında; "Biz Elbistan'a hizmet etmeye geliyoruz, huzur getirmeye geliyoruz. Elbistan'da önce huzur olacak. Huzursuz bir şehirde proje de olmaz hizmet de olmaz. 10 Yıllık Belediye Başkanlığı dönemimde mümkün olduğu kadar Elbistan'a hizmet etmeye çalıştım. Biz belediyecilik konusuna hakimiz.

AYRIŞTIRMA YOK

Biz Elbistan'da kimseyi ayrıştırmıyor ve herkese sevgiyle yaklaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörü olmayan yerde hiç bir güzellik yaşanmaz. Sevgi, Saygı, Huzur ve Hoşgörü bizim hedefimiz budur.

SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ

Çağımızda sosyal medya ve internet çok önemli bir yerde. Biz de hem seçim süreci boyunda hemde inşallah başkanlığım süresi boyunca sosyal medya ve dijital platformları etkin bir şekilde kullanacağız. Vatandaşlarla iletişim yolunda sosyal medya ve internet bulunmaz bir nimet. Hizmet açısından da baktığımız zaman vatandaşın istek ve taleplerini hızlı bir şekilde karşılamak için bu platformlarda etkin olacağız" dedi.

Paksoy son olarak gazetecilerin Elbistanla alakalı sorularını cevaplandırdı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda basın mensupları da Paksoy ve seçim heyetine çalışmalarında başarılar diledi.