“İyilik Meleğim Olur musun? Sosyal Sorumluluk Projesi ile Elazığ Merkeze 139 kilometre uzaklıktaki Arıcak İlçesi Yaylabaşı köyü İlk ve Ortaokulunda çocuklara kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Sosyal medya üzerinden harekete geçen Aslen Kahramanmaraşlı olan ve Antalya’da Turizmci olan Kazım Aslan Türkiye’nin çeşitli illerindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım götürmek amacıyla “İyilik Meleğim Olur musun?” isimli sayfa açtı. Kısa sürede yaptıkları faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken iki iyilik meleğinin yardım çalışmalarına çevrelerinden de yoğun destek geldi. Türkiye’nin 81 ilindeki ve ilçelerindeki köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot, kazak, eldiven, bere ve çoraptan oluşan giyim eşyası dağıtan Aslan , çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Proje kapsamında, kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula gelip giden öğrencilere ulaştırmak için “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası çerçevesinde başlatılan iyilik melekleri, vatandaşlar arasında da bir gönül bağı kurmak hedefliyor. Aslan , hassasiyet gösteren tüm duyarlı vatandaşların desteklerini bekliyor.

Somrulusu Kazım Aslan , öğrencilere ellerinden geldiği kadar destek sağlamak istediklerini söyledi. Aslan , “Her eğitim ve öğretim sezonunda, yoksul vatandaşların okul sıkıntılarını sona erdirmek için bu yardımlar yapılıyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız okulların başlaması ile çocuklarının malzemeleri konusunda sıkıntı çekiyorlar. Bu konuda duyarsız kalmamaya devam ediyoruz. Bizde bir nebze olsun destek oluyoruz" dedi.

Eğitime önem vermesi nedeni ile birçok çalışma yaptığını vurgulayan Aslan , okulların fiziki gelişimi ve öğrencilerin iyi ortamlarda eğitim alabilmeleri için destek çalışmalarına devam edeceklerine dikkat çekti. Sayfa olarak eğitimi ön planda tutmaya devam edeceğini ileten Aslan, "Eğitimi tek başına ilgili kurumlara bırakmak yerine Sosyal Sorumluluk Projelerinde destek çıkmasını önemsiyoruz. Biz sorumluluğu bir kuruma atıp geri çekilmektense eğitim kalitesinin artması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda gelen talepleri de en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Aslan son olarak ‘’ destekçilerimizden Nano Bilgisayar ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketinin destekleri ile daha önceden bizlere yardım çağrısı gelen Elazığ Merkeze 139 kilometre uzaklıktaki Arıcak İlçesi Yaylabaşı köyü İlk ve Ortaokulundaki 250 yavrumuza Bot, Mont, kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptık. Haliyle dağ köylerinde kış daha çetin geçiyor. Bu sıcak yardımlar iyi oldu, öğrencilerimizin ayakları üşümeyecek. Bu sıcak yardımlardan dolayı öğrenciler adına kendilerine teşekkür ediyoruz."

Proje Sorumluları ve öğretmenlerle birlikte öğrencilere bot ve montları giydiren Nano Bilgisayar ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi Genel Müdürü Cengiz Yaman ise şöyle dedi: "Bu okulda görevli öğretmenimiz Merve Hanım tarafından iyilik Meleğim Projesine gönderilen mesaj sonucu bu yılki yılbaşı Promosyonlarını sosyal sorumluluk projesine dönüştürerek bu sıcak yardımlar, örencilerimiz açısından çok iyi oldu. Kazım beylerle birlikte Öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye çalıştık biz diyoruz ki bu promosyon sevdasından vazgeçelim onların yerine öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olalım herkesi yardım etmeye davet ediyorum dedi.