Eşsiz tadını ana vatanından gelen lezzetlerden alan Golf Royal Gourmet serisi, ürün reçetelerinden, ambalaj formuna ve dolum şekline kadar tamamen yenilenerek kaynağından lezzetleri sofralara taşıyor.

Toplamda 6 çeşidiyle dolaplarda yerini alan Golf Royal Gourmet’in en önemli yeniliği, ürün içeriklerine ana vatanından lezzetleri taşıması oldu. Bursa’nın şeftalisi, Silifke’nin çileği, Antep’in fıstığı, Madagaskar’ın vanilyası, Belçika ve Tanzanya’nın çikolataları ile zenginleşen Golf Royal Gourmet ürünleri hem yerel hem de global lezzetleri tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Bu yıl ambalajlarını da yenileyen Golf Royal Gourmet serisi, daha keskin hatlara sahip modern ve premium bir tasarımla tüketicisinin karşısına çıkıyor.

Yeni serinin marka yüzü ise, sevilen ve sempatikliği ile tanınan ünlü şef ve gurme İtalyan Danilo Zanna oldu. “Buzluktaki Gurme” sloganı ve Danilo Zanna’nın yüksek enerjisi ile lanse edilen Golf Royal Gourmet, tüketicilerinden de tam not aldı.

Golf Dondurma hakkında

2003 yılında Bursa Fabrikası’nda 10 milyon litre kapasitesiyle üretime başlayan Golf Dondurma günümüzde, Bursa ve Kahramanmaraş Fabrikaları olmak üzere 200 milyon litreye ulaşan üretim kapasitesine sahip dev bir yerli üretici haline gelmiştir. 7’den 70’e herkesin severek yiyeceği yeni ve yenilikçi ürünler sunmayı kendine misyon edinen marka, gerçek yoğurt içeren yoğurtlu dondurmalarından gerçek meyvelerden üretilen sorbelere, gerçek Belçika Çikolatalı ürünlere kadar geniş bir yelpazede üretim gerçekleştiriyor.

2015 yılında logosu, ürünleri ve ambalajları yenilenen Golf Dondurma’nın, Kahramanmaraş fabrikasında geleneksel yöntemlere sadık kalarak, Maraş Dağları’nın eşsiz salebi ve taptaze keçi sütüyle ürettiği “Maraşım” gibi Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görülmüş ürünleri bulunuyor.

Üretim ve satış dahil olmak üzere yaklaşık 3.000 kişilik çalışanı ile faaliyet gösteren Golf Dondurma’nın 63 bayisi bulunuyor.