PRIMERGY RX4770 M6, SAP® HANA veri tabanlarını kullanan ve 7,8 milyar ilk kaydı işleyen bir SAP standart uygulama karşılaştırmasında en hızlı veri yükü, saatte en yüksek sorgu yürütme sayısı ve karmaşık sorgu için en kısa çalışma süresi için en iyi sonuçları elde etti. Bu sonuç, veri yoğun bellek içi ve analitik iş yüklerini çalıştırırken sunucunun olağanüstü verimliliğini doğruluyor.

Dört soketli sunucu aynı zamanda VMware'in VMmark sanallaştırma kriterlerinde dünya rekoru kıran dört soketli tüm sunucu sonuçlarından elde etti. PRIMERGY RX4770 M6, 22 Ekim 2020'den itibaren tüm diğer tüm eşleşen 4 soketli sunucular arasında en iyi VMmark 3.x sonuç elde etti. Bu, çift Intel Ultra Path Interconnect (UPI) bağlantılarının yanı sıra PRIMERGY RX4770 M6'ı performans, güvenilirlik ve verimliliğin önemli olduğu büyük devam eden sanallaştırma ortamları için mükemmel bir temel oluşturan haline getirir.

En yeni güvenlik teknolojisi ile donatılmış yüksek performanslı sunucu

Ekonomik güven '100'ledi! Ekonomik güven '100'ledi!

Fujitsu PRIMERGY RX4770 M6, yeni, üçüncü nesil Intel Xeon ölçeklenebilir işlemcilerin ve Intel Optane kalıcı bellek teknolojisinin Yapay Zeka hızlandırma özelliklerini kullanan dört soketli bir 3U sunucudur. Yeniden tasarlanan, uygun maliyetli bir formla olağanüstü performans ve kolay bir yönetim sunarak kuruluşların en zorlu uygulamaları bile hızlandırmasına, verilerinden maksimum değer elde etmesine ve iş dönüşümlerini hızlandırmasına olanak tanır.

Covid-19 salgını sırasında artış gösteren siber saldırıları engellemek için Fujitsu, Intel Platform Firmware Resilibility (PFR) ' yi PRIMERGY RX4770 M6'ya entegre etti. PFR, platform yazılımlarının korunmasına, yazılımdaki arızaları tespit etmeye ve kötü amaçlı yazılım algılanırsa sunucunun bilinen en iyi durumuna geri yüklenmesine yardımcı olur ve sunucunun kendisinin, kuruluşun güçlü güvenlik savunmasının bir parçası olmasını sağlar.

Editöre Not

Kıyaslama (Benchmark) Ayrıntıları

1SAP standart uygulama benchmark’ları, SAP uygulamalarının ve bileşenlerinin donanım ve yazılım performansını test ederek müşterilerin ve iş ortaklarının BT çözümleri için uygun donanım yapılandırmasını bulmasına yardımcı olan endüstri altın standardını belirler. VMmark, sanallaştırma platformlarının performansını, ölçeklenebilirliğini ve güç tüketimini ölçmek için kullanılan tanınan bir araçtır. Sanal veri merkezi performansının ve güç tüketiminin doğru ve güvenilir bir şekilde ölçülmesini sağlar ve farklı sanallaştırma platformlarının karşılaştırılmasına olanak verir.

SAP HANA standard application benchmark versiyonu 3 için SAP BW edition, 27 Ekim 2020'de Fujitsu tarafından Kawasaki, Japonya'da 7.800.000.000 ilk kayıtla gerçekleştirildi ve 28 Ekim 2020'de SAP Benchmark Konseyi adına SAP tarafından onaylandı. 2020040 sertifika numarası ile ödüllendirildi. Kıyaslama yapılandırması, dört Intel Xeon Platinum 8380HL işlemci, 1,536 GB dram ve 3,072 GB kalıcı bellek, SAP NetWeaver 7.50, SAP HANA 2.0 ve SUSE Linux Enterprise Server 15 ile bir Fujitsu Server PRIMERGY RX4770 M6 içeriyor.

² VMmark V3.1'deki VMware VMmark V3 benchmark, 22 Ekim 2020'de, eşleşen çift konfigürasyonunda iki PRIMERGY RX4770 M6 sistemiyle gerçekleştirildi. Her sistem Intel® Xeon® Platinum 8380HL işlemcilerle yapılandırıldı ve VMware ESXi 7.0 U1 Hypervisor kullanıldı. Japonya, Kawasaki'deki PRIMERGY Performans Laboratuvarı'nda ölçülen resmi test koşullarında, bu yapılandırma1 19.72@20 kutucuk (Yalnızca Performans), 6,3410@20 kutucuk (Sunucu Güç Performansı) ve 3.7609@20 kutucuk (Sunucu ve Depolama Gücü Performansı) VMmark1 V3 puanı elde etti. Sistem belirtimi, daha fazla ayrıntı ve güncel sonuçları içeren tam test sonuçlarına bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.vmware.com/products/vmmark/results3x.html. VMware ve VMmark, VMware, Inc. VMmark'ın ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır® VMware, Inc. Şirketinin bir ürünüdür.

Editör: TE Bilişim