Temassız ödeme özelliğine sahip Papara Lite Card’lar, CarrefourSA marketlerinde, carrefoursa.com’da ve CarrefourSA Online Marketi’nde!

Papara hesabındaki bakiyenin fiziksel alışverişler, ATM’ler dahil birçok yerde kullanılmasını sağlayan Papara Card’lar, kullanım kolaylıkları, ekonomik olmaları ve güvenilirlikleri sebebiyle hızla yaygınlaşıyor. Tüm dünyada kullanılabilen ve temassız ödeme özelliği bulunan Papara Lite Card’lar ise satış noktalarından temin edilebiliyor.

Kullanıcıların limitini kendi belirlediği kontrollü ve gerçekçi bir para yönetimi sağlayan Papara Lite Card’ın satıldığı noktalara, şimdi Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA da eklendi. Papara Lite Card, CarrefourSA’lardan 5 TL karşılığında satın alınabilecek. Kullanıcılar kartını aktif ettiğinde ödedikleri tutar hesaplarına nakit olarak iade edilecek.

Karbon ayak izini azaltmamanın yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro Karbon ayak izini azaltmamanın yıllık maliyeti 3.3 milyar Euro

Papara hesabına para yatırmak için doğruca CarrefourSA’lara!

Kullanıcılar,Papara hesaplarına para yatırma işlemini doğruca CarrefourSA marketlerindeki kasalardan gerçekleştirebilecek. Üstelik ilk 3 ay ücretsiz! Banka hesabı olmayanlar da Papara Lite Card sahibi olup, harcama yapabilecek ve CarrefourSA marketlerindeki kasalardan Papara hesaplarına kolayca para yatırabilecek.

Temassız özelliği bulunan ve tüm dünyada geçerli olan Papara Lite Card’tan kullanım süreci boyunca kart ücreti, aidat, kullanım ücreti adı altında hiçbir ücret talep edilmiyor. Papara Lite Card, Cashback ile anında nakit kazanma fırsatı da sunuyor.

Papara Hakkında

Papara 2016 yılında basit, hızlı ve kolay erişilebilir ürünlerle finansal hizmetleri tabana yaymak ve finansal kapsayıcılığı artırmak amacıyla kuruldu. Her yıl ortalama 8,8 kat büyüyerek 2020 yılında 6 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. Son 4 yılda Papara kullanıcıları geleneksel finansal ürünler yerine Papara’yı tercih ederek 500 milyon TL’nin üzerinde tasarruf etti. Kurumsal ve sosyal başarıları neticesinde Papara, KMPG ve H2 Ventures tarafından her yıl yayınlanan Global Fintech 100 Listesinde yer aldı. VISA tarafından Türkiye’de yılın girişimi seçildi. Son olarak, Türkiye’den seçilen 68’inci Endeavor girişimi olma başarısını gösterdi. Bireysel kullanıcılarına ücretsiz bir hesap, ücretsiz bir kart ve ücretsiz para gönderme hizmetleri sunan Papara, 1000’i aşkın işyerine de kurumsal ödeme hizmetleri de sunuyor.

Editör: TE Bilişim