Sanayi sektöründe tüketilen elektrik ve doğal gazın büyük bir bölümünü kullanan ve onaylı sınırları içerisindeki sanayi tesislerinin elektrik ve doğal gaz ihtiyacını temin ederek, dağıtımını yapmaları sebebiyle enerji piyasasının önemli bir katılımcısı olan OSB’ler, OSBÜK’ün düzenleyeceği “Enerji Verimliliği” temalı  “7. OSB Enerji Zirvesi”nde bir araya gelecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı destekleriyle 14 Ocak Salı günü Ankara’da düzenlenecek zirveye, yoğun katılım olması bekleniyor.

Etkinlik, Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Konuşmacılar, Mevzuat ve Destekler, Sanayide Enerji Verimliliği, OSB’lerde Elektrik ve Doğal Gaz Faaliyetleri ve GES Uygulamaları ve Finans ve Destekler konuları hakkında detaylı bilgiler sunacak.

 

Erken Emeklilik İçin Yeni Fırsatlar Kapıda: 49-52 Yaş Arası Çalışanlar Dikkat! Erken Emeklilik İçin Yeni Fırsatlar Kapıda: 49-52 Yaş Arası Çalışanlar Dikkat!
Editör: TE Bilişim