İstanbul'un Pırlanta Mağazası Açıldı "Venta Pırlanta"

Pırlanta ışığı anlamına gelen Venta, kusursuz kesimi, büyüleyici ışıltısı ile İstanbul’un en gözde pırlanta mağazası olarak müşterilerine hizmet vermeye başladı. Pırlantanın cezbedici ışıltısını özel tasarımlarıyla birleştirerek Venta Pırlanta, eşsiz bir koleksiyon yarattı.

Venta Pırlanta Yüzük Koleksiyonu

Farklı karatlarda tasarlanan tektaş yüzük modelleri evlenme teklif edeceklere, eşine ve sevgilisine sürpriz yapmak isteyenlere özel tasarım modelleri ile beğeninize birçok seçenek sunuyor. Zevkinizi ve tarzınızı yansıtacak tektaş yüzük ile unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz.

Son zamanların favori modellerinden beştaş yüzükler düz yada çapraz olarak tasarlanmış ışıl ışıl pırıltısıyla büyüleyerek, son derece modern çizgileriyle dikkat çekiyor. Beştaş yüzükleri tek başına kullanabileceğiniz gibi alyansınız ya da zarif bir tektaş yüzükle ikili kombinasyon yaparak da kullanabilirsiniz. Yüzük tutkunu bayanların tercih edebileceği yedi taş pırlanta yüzük modellerini de Venta Pırlanta da bulmanız mümkün.

Tam tur ya da yarım tur pırlanta yüzükleri seviyorsanız parmaklarınızda pırlantanın ihtişamını gözler önüne serebilirsiniz. Bayanların alyans yerine de tercih ettiği tam tur ve yarım tur pırlanta yüzükler son yıllarda hemen her kadının hayalini süslüyor.

Sıra dışı tasarımlardan hoşlanıyorsanız, her daim farklı olmayı seviyorsanız renkli taşlı yüzükleri tercih edebilirsiniz. Pırlantanın ışıltısı, değerli renkli taşların uyumu ile baş döndürücü yüzük modellerini bulabilirsiniz.

Venta Pırlanta Kolyeleri ile Şıklığı Yakalayın

Pırlanta kolye modelleri ile boynunuzda ışıltılı zarafet ile göz doldurabilirsiniz. Tektaş kolye modellerini günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üçtaşlı modeller ile modayı yakalayabilir, özel tasarım işçiliğine sahip Venta Pırlanta kolyeleri özel gün ve gecelerde kullanarak dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Annenize, arkadaşınıza, eşinize armağan edebileceğiniz kolyeler güzel bir seçim olabilir. Değerli renkli taşlarla süslenmiş pırlanta kolyeler, stilinizi yansıtacak gerdanlıklar ile sıra dışı görünebilirsiniz.

Venta Pırlanta Küpeleri ile Hoş Görünün

Geçmişten günümüze dişiliğin simgelerinden olan küpeler kadınların gözdesi. Her yaştan kadının kullandığı küpelerin birçok modelini bulmak mümkündür. Tektaş küpeler kullanım kolaylığı sağlarken hem spor hem klasik tarz için hatta özel günler için giydiğiniz abiye kıyafetler ile uyum sağladığı için en çok tercih edilen küpe modelleri içerisinde yer alıyor. Sallantılı küpeler seviyorsanız tarzınıza uygun birçok model özel işçilik ve hassas dokunuşlarla üretilerek koleksiyona eklenmiş. Pırlanta küpelerinizi pırlanta yüzük ile kullanarak ikili takım haline dönüştürmeniz de mümkün.

Bileklikler zarif görüntüsüyle dikkat çekerken pırlantanın ışıltısıyla buluştuğunda ortaya sıra dışı güzellikte modellerin uyumuyla bilekler taçlanıyor. Suyolu bileklikler zarafetiyle dikkat çekiyor. Spor ve gündelik yaşamda da rahatlıkla kullanılan bileklikler gold ve silver modelleri ile tek başına kullanılabileceği gibi modellerin uyumu ile ikili üçlü kombinasyonlar yapmak da mümkündür.

Tarih Kokan Elmasların Venta Pırlantayla Birleşmesi

Tarihi dokuya sahip elmaslar geleneksellikten hoşlanan, farklı görünmeyi seven kadınların tercih ettiği takılar içinde yer alıyor. Günümüzde elmaslar özel kesim ve özel tasarım ile dönemin modası olan takılarla ahenkli uyumu yakalıyor. Günlük kullanım için sade modelleri tercih eden kadınlar, özel günler için daha büyük, daha göz dolduran modellerle ön plana çıkıyor. Elmas yüzükler, küpeler, kolyeler ile sıra dışı tarzınızı antik görünümlü takılarla tamamlayabilirsiniz. Venta Pırlanta baget koleksiyonu ile pırlantanın göz alıcı zarafetini doruklarda yaşayabilirsiniz. Baget küpe ve yüzük ile takım oluşturarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kuyumculuk sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan, pırlantada uzman kadrosu ile hizmet veren, GIA ve HRD sertifikalı ürünlerin Türkiye’ye toptan satışını yapan Venta Pırlanta'nın online mağazasını ziyaret etmek için tıklayın.

Editör: TE Bilişim