Sizce bir bireyin tüyap günlük kiralık daire veya evlerde konaklama yapmaktan beklentisi nedir? Lüks olması mı? Hijyenik olması mı? Fiyatının otellere nazaran çok daha uygun ve hesaplı olması mı ? Yoksa oteller gibi şehir merkezi dışında değil de şehrin tam merkezinde olup ulaşımın kolay olduğu ve tüm noktalara kolayca ulaşabilme avantajı mı ? Yoksa ev konforunda konaklama isteği mi? Elbette bu seçenekler ve saydıklarımız günlük kiralık daireleri otellere tercih eden kişilere göre pek çok değişim gösterebilir. Ancak biz, günlük kiralık dairelerimizi otellerden ayıran en önemli nokta üzerinde yoğunlaşalım. Öncelikle, bir otel odası kiralamak ile günlük kiralık daire kiralamanın arasında en büyük fark ve uçurum elbette ki fiyat faktörüdür. Eğer ev konforunda bir otel odası kiralamak istiyorsanız oldukça Yüksek meblağları gözden çıkarmanız gerekmektedir.

Günlük kiralık dairelerin en büyük artısı, içerisinde temiz çarşaf, yastık, yastık kılıfı, yorgan, battaniye gibi materyallerin son derece hijyenik ve ütülenmiş şekilde gönül rahatlığıyla uyuyabileceğiniz, dilediğiniz de resepsiyonu arayıp rica edip tüm bu yastık yorgan ve çarşafları değiştirtip, yatağınıza yeni yıkanmış ve ütülenmiş mis gibi nevresimleri serdirebilirsiniz. Dairenizin banyosunda ve mutfağında tüm gün sıcak su akacaktır. Evinizde ki banyo ve duş konforunuzu konakladığınız günlük kiralık dairelerde bulabilirsiniz. Banyoda şampuan duş jeli, bornoz, banyo havlusu ve baş havlusunun yanı sıra, saç kurutma Makinesi ve ayna da mevcut olacaktır. Dairenizin giriş bölümünde rahat bir televizyon koltuğu, geniş bir orta sehpası ve televizyon sizi kendinizi evinizde hissettirecek konforda olacaktır. Kolay ulaşım ve merkezi noktada bulunan konumu sayesinde, dairenizden çıkıp alışveriş merkezlerine, bakkallara, manavlara, marketlere, kasaplara kolaylıkla ulaşabilir, et, meyve, sebze, bakliyat çay ve kahve alışverişlerinizi rahatlıkla yapıp dairenize geri dönebilirsiniz.

Dışarıda yemek yemek istemeyip kendi arzunuza göre dairenizin mutfağında dilediğiniz yemeğinizi kendiniz pişirebilirsiniz. Yemek pişirmek için gereken tüm ekipman dairenizin mutfak dolaplarının içerisinde mevcut durumda olacaktır. Kaşık, çatal, bıçak, tencere, tava, tabak, kase, doğrama tahtası, saklama kaplarının yanı sıra, elektronik olarak, mini bir buzdolabı, su ısıtıcı kettle ve hatta tercih ettiğiniz daireye göre mini bir bulaşık makinesi, mini bir fırın, mikrodalga ve ütü masası ve ütü de dahil olabilir. Elbette bu donanımlar fiyatla doğru orantılı olacaktır. Şayet avcılarda günlük kiralık apart daire arıyorsanız bize ulaşabilirsiniz.