Kışlık mont ve bottan oluşan hediyelerin dağıtımına ilişkin bir açıklama yapan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen: “Basın Yayın Müdürlüğümüzün hazırladığı sosyal sorumluluk projelerimizle birlikte şehrimizdeki ve ülkemizdeki hayırseverlerin de katıldığı ‘Minik Bedenler Üşümesin’ kampanyasını başlattık. Öğrencilerimizin soğuk kış şartlarında rahat bir şekilde okullarına gidip, yine huzurlu olarak eğitim ve öğretim görmeleri doğrultusunda yapılan bu projemizi önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerimizin üşümeden okula gitmeleri annelerin ve babaların da gönüllerinin rahat olmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Bütün amacımız insanlarımızın, çocuklarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve huzur içinde olmasıdır. 

Bu kapsamda başlatılan projeler çok önemlidir ve bu projelere destek veren herkes çok değerli insanlardır. Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın üşümeden rahat bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmeleri için başlattığımız bu kampanyaya ülkemizin birçok köşesinden destek geliyor. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları adına başlattığımız ve kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyamıza şu ana kadar destek veren bütün kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyor ve yeniden projemize destek çağrısı yapıyoruz. Emin olun ki, yapılan her yardım geleceğimizin daha güçlü, kuvvetli ve kudretli bir şekilde yetişmesine vesile oluyor. Yarınlarımızı ancak şu anda yaptığımız bunun gibi çalışmalarla daha donanımlı hale getirebiliriz. 

Başlattığımız bu kampanyaya destek olarak destek olan Gönüllü İyilik Hareketi Derneği Başkanı Ersin Erdoğdu'ya yönetim kuruluna ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gönüllü İyilik Hareketi Derneği Başkanı Ersin Erdoğdu ise bu yardımların hazırlanmasında büyük destek veren İşadamı Ahmet Ceritoğlu’na teşekkür ettiğini belirterek: "Derneğimiz Kurulduğu günden bu yana 110 binden fazla öğrenciye bot, mont ve kırtasiye malzemesi ulaştıran "Gönüllü İyilik Hareketi" ulaştığı şehirlere bir yenisini daha ekledik. Ekinözü Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Minik Bedenler Üşümesin" projesi kapsamındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin soğuk kış günlerinde ayaklarının üşümemesi için bot gönderdik. Ekinözü Belediyesi ile birlikte birçok Sosyal sorumluluk projesinde yer alacağız. İlerleyen zamanlarda Ekinözü'nde İhtiyaç bulunan köylere kütüphane için de çalışmalara başlanacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim