Türkiye’de eğitime yeni bir bakış açısı getirmenin verdiği dinamizm ve merakla bu yıl ilk öğrencilerini kabul edecek olan Atlas Üniversitesi, birebir veya online ziyaretlerde aday öğrenciler ile ailelerini meslekler, bölüm tercihleri ve Atlas’ın yenilikçi eğitim modeliyle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Atlas Üniversitesi, Dezenfeksiyon, Optisyenlik, Diyaliz, Ergoterapi, Tıbbi Görüntüleme, Ameliyathane Hizmetleri, İngiliz Dili Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık, Bilgisayar Mühendisliği, Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Protez Teknolojisi gibi istihdam fırsatları yüksek bölümlerde ek tercih fırsatlarıyla adaylarını bekliyor.

Pandemiye uygun koşullarla Atlas Üniversitesi sezona hazır

tabanlı, tematik eğitim ve işbirliğine önem veren hibrit eğitim sistemini benimseyen Atlas Üniversitesi, tüm eğitim kadrosuyla öğrenciyi merkeze alan ve öğrencinin ihtiyaç duyduğu metodları destekleyen mentorluk sistemi içerisinde faaliyetlerini yürütüyor. Ölçme ve değerlendirmenin ötesinde bir eğitim yolculuğu sunan eğitim modeli, süreç içerisinde tam yetkinlik kazandırmaya odaklanıyor. Bilgi teknolojilerinden medya okuryazarlığına, liderlikten takım çalışması ve işbirliği yaklaşımlarına kadar birçok alanda donanımlı bireyler yetiştirme vizyonu ile hareket eden Atlas Üniversitesi, teorik eğitimleri pratik eğitimlerle tamamlıyor. Aynı zamanda kendi hastanesinde pratik ve staj uygulamalarına olanak veren Atlas Üniversitesi’nde daha sonraki yıllarda bölümler çoğaltılarak geçirgenlik sağlanması hedefleniyor.

Atlas Grad ile Z kuşağının global eğitim beklentilerine cevap veriliyor

Sorgulayan, araştıran, geliştiren ve uygulayan üniversite

Araştırmalara imkân sağlayan temel eğitim laboratuvarları ve Türkiye’nin en büyüklerinden olan multidisplineer laboratuvarının yanı sıra akademisyenlerin, öğrencilerin ve alanda hizmet veren tüm çalışanların eğitim alabileceği Head Labs (Health Education Advanced Dynamics), Creative Labs ve X Labs Ar-Ge laboratuvarları Atlas Üniversitesi bünyesinde yer alıyor. YKS kontenjan bursundan tercih bursuna, aile indiriminden engelsiz hayat indirimine, şehit ve gazi yakınlarına sağlanan indirimlerden sporcu indirimine ve başarı burslarına kadar gençleri destekleyecek programlar Atlas Üniversitesi’nde genç zihinleri bekliyor.