Dil eğitimi almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Aslında sadece çevremize baktığımızda bile neden dil eğitimi almanın gerekli bir şey olduğunu anlamak mümkündür. Kültürden uzaklaşmadan veya üretim eksikliğinden kaynaklı durumların yaşandığı ülkemizde, çoğu iş yerinin adı yabancı dillerdedir ve bunun yanında bazen bir şeye ihtiyacımız olduğunda, adının İngilizce olmasına rağmen kendi aksanımızla bir şekilde bunu Türkçeleştirme çabasına giriyoruz. Aslında bu, yabancı dil bilmediğimizden kaynaklanan bir durumdur. Neyse ki son dönemlerde bu alanda kendini geliştirmek isteyenlerin sayısının arttığını görmek sevindirici bir durumdur. Dil eğitimi almak için farklı alternatifler vardır elbette. İlla da para vererek eğitim alınacak diye bir kural yoktur ama bedava alacağınız bir eğitim sizi nereye kadar ulaştırır, orası da muamma? Dil eğitiminde başarılı sonuçlara ulaşmak isteyenlerin genellikle tercih ettikleri alternatiflerden biri yurtdışında dil eğitimi almaktır. Ama bunu yaparken doğru bir okul ve doğru bir ülke seçilmediğinde, başarıya ulaşmak imkânsız bir hale gelebilir. Peki, bu durumu düzeltmek için neler yapılmalıdır? Mesela ILSC dil okulları alanında kendinden en çok söz ettiren ve her sene binlerce öğrencinin dil eğitimi almak için gittikleri bir dil okuludur. 1991 yılında Kanada’nın Toronto kentinde kurulan ve daha sonra dünyanın farklı yerlerinde şubelerini oluşturan dil okulu, gerek eğiticileri ile gerekse de sunduğu kaliteli dil eğitimi hizmetleri ile bilinen bir okuldur. İngilizce öğrenmek isteyen biri için de önerilebilecek en ideal seçeneklerden biridir.

Neden ILSC dil okulları?

Bir dil okulunun tercih edilmesi için öncelikle eğitimde kullanılan tekniklerinin iyi mi değil mi, yeterli mi yetersiz mi olduğunu incelemek gerekir. ILSC, genel İngilizce eğitimi programını haftada 15 saat olarak uygular. Sabah 09.00’da başlayan eğitimi, öğlen saat 12.00’de biter. Genel İngilizce programında öğrenciler derslerde İngilizce okuma, dinleme, konuşma, yazma,  dil ve kelime bilgisi gibi konular üzerinde eğitilirler. Tabi genel İngilizce kursları da herkesin aynı sınıfta kalacağı şekilde verilmiyor. Her öğrenci, kendi seviyesine göre bir sınıfta kalır bu da eğitimde birinin önde diğerinin geride kalmasını engelleyerek her seviyede dil bilgisi olan kişilerin kendilerini geliştirmelerine fırsat sunmuş olur. Aynı şekilde yoğunlaştırılmış İngilizce programında da yine uygulanan bazı kurallar vardır. Bu programda, haftada 21 ile 26 saat arasında ders işlenmektedir. Ancak bundaki fark, öğrenci istediği programa dâhil olabilmektedir. Bunun gibi diğer dil eğitimi programlarında da kurallara uygun şekilde eğitim sunan ILSC dil okulları, yabancı dilde başarmak isteyenler için en ideal seçenekleri sunmuş oluyor. Bulunduğu konum itibari ile hem eğitim almaya hem de eğitim alırken gezmeye imkân sunan bir okul olması da yine öğrenciler için cazip seçeneklerin oluşmasını sağlamaktadır.

Dil eğitimi alırken tatil yapacaksınız

Dil eğitiminde başarılı olabilmek için sadece okulun kaliteli olması veya eğiticilerin alanlarında başarılı olmaları yeterli değil, aynı zamanda eğitim alınan kentin yaşam kalitesine dair sunduğu hayat şartları da son derece önemlidir. Ortalama 1 yıl kadar dil eğitimi aldığınızı düşünseniz bile bu süre içinde elbette kaldığınız ülkenin güzelliklerini değerlendirmek istersiniz. ILSC dil okulları, tüm bu beklentilerinizden çok daha fazlasını karşılayan, öğrenirken gezme ve eğlenme imkânını bir arada sunan bir dil okuludur. Okul hakkında ve ülke hakkında en geniş bilgilere ulaşabileceğiniz iletişim numaramızı arayarak detaylar hakkında bilgi alabilir, kayıt işlemlerinizi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

https://www.auegitim.com/ilsc-dil-okullari/