ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Philadelphia'dan sonra 2. büyük şehir olan Pittsburgh'ta yaşayan John Holieb, geçtiğimiz gün kız arkadaşıyla birlikte McDonald's'ın bölgede bulunan bir şubesine kızına hamburger almaya gitti.

Arabasıyla sipariş vermek için bekleyen Holieb, restoranın mutfağında mide bulandıran bir görüntüyle karşılaştı.

Mutfakta bulunan çalışanlardan birinin elinin pantolonunun içinde olduğunu fark eden Holieb, hemen telefonuna sarılarak durumu fotoğrafladı.

Sipariş vermeden restorandan ayrılan Holieb, fotoğrafı sosyal medya hesabı Facebook'ta paylaştı ve "Bir daha asla buradan yemeyeceğim" notunu düştü.

Adamın o sırada çalışıp çalışmadığı fotoğraftan belli değil ama durum yine de mide bulandırıcı.

Duruma şahit olan Holieb, "Hemen yanında bir lavabo var ama gidip de ellerini yıkamadı" dedi.

Bu durum ABD basınında büyük yankı uyandırdı. Franchise sahibinin Holieb'i arayıp "Gıda güvenliği bizim birinci önceliğimiz bunun için çok çalışıyorum. Lütfen durumu düzeltmek için harekete geçtiğimizi bilin." dediği öğrenildi.

'Kovulmalıydı!'

Holieb, en azından aradıkları için memnun olduğunu ancak şirketin katı sağlık standartlarını uygulamak için daha da ileriye gitmesi gerektiğine inandığını söyledi. Holieb sözlerine şöyle devam etti: "Kovulmalıydı. Bir sonraki adım da, orada çalışan her kişi için iyi bir eğitim olmalıydı. İnsanlara iş yerine saygı duymalarını ve işleriyle gurur duymayı öğretmeleri lazım. Bu şekilde bir daha asla böyle bir şey yaşanmaz."