Elon Musk'ın kurucusu olduğu Tesla arabaları, ağızları açık bırakan özellikleri nedeniyle popülerliğini her zaman koruyor. Tesla Model X'in en dikkat çeken yönü ise otomatik pilot özelliği... Yani, arabayı herhangi bir insan komutu olmadan da kullanabilmek.

Fakat geçtiğimiz günlerde Tesla'nın otopilot özelliği, akılalmaz bir olayın yaşanmasına neden oldu. Yetişkin film yıldızı Taylor Jackson, Tinder uygulamasından tanıştığı sevgilisiyle, Tesla'yı otopilota alarak yolda cinsel ilişkiye girdi.

Hareket halindeki araçta ilk cinsel ilişkiye giren kişi olduğu için oldukça mutlu görünen Jackson, The Register'a yaptığı açıklamada, erkek arkadaşının böyle bir istekte bulunduğunu söyledi.

Yetişkin filmlerinin yer aldığı bir internet sitesinde yayımlanan video, kısa sürede 2 milyon izlenmeye ulaşırken, video sitede Tesla kategorisiyle izleyiciye sunuldu.

''Bunu yapmakla ilgili şakalaşıyorduk. Sonra yetişkin film sitelerinde daha önce böyle bir video çekilmiş mi diye baktık ama bir tane bile bulamadık. Birkaç hafta sonra bir hesap açtım ve bu video çektiğim ilk videolardan oldu.''

Jackson'ın Tesla otomobili otomatik pilota alıp ilişkiye girmesi tepki topladı.

Görüntüler sonrası Elon Musk, Twitter üzerinde paylaşımda bulundu. Musk, "Görünüşe göre otomatik pilot özelliğini kullanmanın başka yolları var" dedi.

Editör: TE Bilişim