Prens Harry'nin eşi olan Sussex Düşesi, Ocak ayından itibaren Müslüman toplumun aşevine birçok kez gizlice gitti ve Grenfell Tower için hazırlanan yemek kitabına bizzat katkı verdi. Markle, önsözde aşevini "Birlikte gülen, kederlenen, ağlayan ve yemek yapan kadınların yeri" cümlesiyle tarif etti.

İNGİLİZ MEDYASINDA MANŞET OLDU

El Manar kültür merkezindeki Hubb Topluluk Aşevi'ne gizli ziyaretler yapan Markle'ın fotoğraflarını İngiliz medyası manşetten verdi. Hazırlanan yemek kitabı, yangın kurbanlarının ailelerine destek vermek için yayınlanıyor.

İLK ZİYARET OCAK AYINDA

Kraliyet ailesine katıldıktan sonra ilk kez bir projeye tek başına katılan Markle, aşevine ilk ziyaretini Ocak ayında yaptı. Birçok defa gönüllülerle buluşan Markle, kitaba bir de önsöz yazdı. Sussex Düşesi, önsözde aşevini "Birlikte gülen, kederlenen, ağlayan ve yemek yapan kadınların yeri" cümlesiyle tarif etti.

Gönüllülerin hazırladığı kitabın adı, 'Together: Our Community Cookbook-Birlikte: Topluluğumuzun Yemek kitabı.' Eser, Perşembe gününden itibaren raflardaki yerini alacak. Kitabın satış fiyatı ise 9,99 Sterlin olacak.

FOTOĞRAFLAR, KRALİYET ALESİNİN RESMİ HESABINDAN YAYINLANDI

Meghan Markle'ın Müslüman kadınlarla yemek yaparken çekilen görüntüleri, Kraliyet resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Çoğunlukla göçmenlerin yaşadığı Grenfell Tower toplu konutlarında çıkan yangın, İngiltere tarihinin en büyük facialarından biri olarak kayıtlara geçti.

İşte İngiltere'de gündem olan o kareler;