ABD'nin Batı Virginia eyaleti'nde yaşayan Sahrah Elswick'in, düğününde çekilen bir fotoğraf karesi resmen tüm dünyanın kalbine dokundu..

Cennet uzak değilse biliyoruz ki buradasın!

Kır düğünü konseptinde güzel bir organizasyon yapıldı. Sahrah vefat eden büyükannesini de unutmadı, büyükannesinin en sevdiği koltuğunu düğün alanına çıkarıp fotoğraflar ve ona ait birkaç eşyayla süsledi. Bir de üzerine not düşüldü: Eğer cennet çok uzak değilse biliyoruz ki sen buradasın.

Büyükbabasının bu hareketi yürek burktu

İşte düğüne damga vuran, herkesi derinden etkileyen şey de tam bu an yaşandı. Sahrah'ın 71 yaşındaki büyükbabası düğün yemeğini alıp, soluğu 2017 yılında hayatını kaybeden eşinin fotoğraflarıyla süslenen sandalyede aldı.

Çaresizce samana çömelip karşısına oturdu..

Büyükbabası not ve fotoğraflarla süslenmiş sandalyenin önündeki samanın üzerine çömeldi ve sırtını davetlilere vererek yemeğini yedi. Sahrah Elswick, dedesinin yürek burkan fotoğrafını "Dedem bugün düğünümde yemeğini ölen büyük annem ile beraber yiyor.'' notu ile paylaştı.

Sahrah Elswick, bu fotoğrafı aşkın ölmediğini göstermek için paylaştı. Yüreklere dokunan bu tweet, yaklaşık 19 bin kişi tarafından paylaşıldı ve 177 binden fazla beğeni aldı...