Ne olmuştu; 

ABD’nin California eyaletinde, restorana düzenlenen silahlı saldırı sırasında bir polisin yaralandığı belirtildi. 
ABD’nin California eyaletinde Los Angeles’ın kuzeyinde bulunan Ventura County’de Thousand Oaks şehrinde üniversite öğrencilerinin çoğunlukla bulunduğu Borderline Bar ve Grill restoranında akşam saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti. 
Görgü tanıkları tarafından saldırı anında en az 30 el ateş edildiği söylenirken, olaya Ventura County Şerifi, SWAT timleri, California Otoban Polisi müdahale ettiği belirtildi. Ayrıca FBI ve bomba imha timleri de müdahale için bölgeye geldi. 
Yetkililer ateş açıldığını ve birden fazla kurban olduğu doğrularken ölü ve yaralı sayısı hakkında net bilgi paylaşmadı. İlk gelen bilgilere göre duruma müdahaleye gelen bir polis memuru da saldırgan tarafından vuruldu. Vurulan polis memurunun sağlık durumu hakkında bir açıklama henüz yapılmadı. 
Ventura Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklama da çevrede yaşayanların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarıldı. Ventura County Şerifinden Yüzbaşı Garo Kuredjian saldırının hala aktif olduğunu söyledi. 
Görgü tanıkları saldırganın tabanca ve yarı otomatik silahlarla içeri girerek ateş açtığını söylerken daha sonra dışarıda da silah sesleri duyduğunu söyledi. Saldırganın durumu hakkındaysa henüz resmi bir açıklama yapılmazken güvenlik güçlerinin davranışlarından gözlemlendiği kadarıyla saldırganın yakalandığı var sayılıyor. 

Editör: TE Bilişim