Türkiye’nin en ünlü motosiklet grubu olan Türk Chopper Kahramanmaraş turu atarak tarihi mekanları gezdi.

Kahramanmaraş Türk Chopper gurubu ile Dulkadiroğlu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği motosiklet buluşmaları bu yılda coşku ile gerçekleştirildi. Bölge illerden de katılımın yoğun olduğu etkinlik şehir turu ve tarihi mekanların gezilmesiyle tamamlandı.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen motosiklet buluşmaları, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin önderliğinde yapıldı. İlçenin tarihi mekanlarının gezildiği motosiklet turunda ise son durak Mutfak Müzesi oldu. Bölge illerden çok sayıda motosikletçinin katıldığı etkinlikte Mutfak Müzesi ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı.

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak adına yaptıkları çalışmaları bu gibi etkinliklerle tanıttıklarını söyledi. 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinliğe imza attıklarını anlatan Başkan Okay, “Bu gibi etkinliklerle hem ilçemizi hem de şehrimizi tanıtıyoruz” dedi.
 

Editör: TE Bilişim