Dulkadiroğlu'nda Yeni Ptt Binası Faaliyetlerine başlayan şubenin açılışına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, PTT’nin birçok bankacılık hizmetini de bünyesinde barındırdığını söyledi.

Başkan Okay, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu İlçemizin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden olan Namık Kemal Mahallesi ve çevresi ile ilgili güzel bir hizmete daha imza atıldı. Fiziki şartları çok da iyi olmayan bir alanda hizmet vermeye çalışan PTT binamızı Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin altında bulunan iş yerlerinden birine taşıdık. Bu alanda kredi kullanımı dışında her türlü bankacılık hizmetleri dahi yapılacak durumdadır. Vatandaşlarımız bu bağlamda daha kaliteli ve güzel bir hizmet alacaklar. Ben bu güzel hizmette emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

PTT baş müdürü; Kahramanmaraş Ptt baş müdürlüğü olarak Ptt her yerde Sloganıyla başlattığımız bu kervanda Kahramanmaraş’ımıza tabi başta sayın cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız yönetim kurulu başkanımız Kenan boz geyiğin talimatların çerçevesinde yeni konsepte uygun olarak hazırlayarak yaptığımız Dulkadiroğlu ptt merkezinin bugün açılışını yaptık kahramanmaraşımıza bunu kazandırdık çünkü bu merkezdeki yeni konseptimiz bu bölgede açılan ilk ve tek ptt merkezi  Hatay, Osmaniye, Gaziantep, kayseri, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, ve Kahramanmaraş, bu bölgeyi aldığımız zaman bu bölgelerdeki bu konsepte ilk ve tek ptt merkezi.

HABER MUSTAFA KÖMÜ